Udprint denne side
Nyheder i Valby Idrætsforening

VÆRDIEN AF FORENINGSIDRÆT04. oktober 2020
- Fra en forældre

En af mine venner spurgte "Hvorfor betaler du så mange penge og bruger så meget tid på din søns sport?"

Jeg har en tilståelse: Jeg betaler ikke for min søns sport. Men hvis jeg ikke betaler for sporten, hvad betaler jeg så for?

- Jeg betaler for de øjeblikke, hvor mit barn bliver så træt, at han vil stoppe, men kæmper og finder gnisten igen.

- Jeg betaler for den mulighed, mit barn gives til livslange venskabsforhold.

- Jeg betaler, fordi han får gode ledere, der lærer ham, at sport ikke kun handler om en sport, men om livet.

- Jeg betaler for, at mit barn lærer at være disciplineret.

- Jeg betaler for, at mit barn lærer at passe på sin krop.

- Jeg betaler for, at min søn lærer at arbejde i en gruppe og være et stolt, støttende, venligt og respektfuldt medmenneske.

- Jeg betaler for, at mit barn lærer at håndtere skuffelse, når han ikke gør, hvad han håbede på eller begår en fejl, som han trænede tusind gange over, men stadig bliver og er fast besluttet på at gøre sit bedste næste gang.

- Jeg betaler for, at mit barn lærer at nå mål.

- Jeg betaler for mit barn for at lære, at det tager tusindvis af timers hårdt arbejde og træning at skabe en mester, og at succes ikke sker natten over. Det skal man simpelthen arbejde for.

- Jeg betaler for, at mit barn skal træne i stedet for at sidde foran en skærm.

Jeg kan blive ved, men kort fortalt betaler jeg ikke for sporten; jeg betaler for de muligheder, som sport giver mit barn for at udvikle egenskaber, der vil følge ham gennem hele hans liv. Det synes jeg er en god investering :-)

Og især også i disse corona-tider, hvor vores børn har brug for at vi støtter dem.
Vis/skjul indholdet Vis/skjul indholdet

Til forældre, gymnaster mm:
Træning i VIF-Gymnastik i sæson 20/21, Covid!
04. september 2020
Nu er sæson 2020/2021 ved at starte op og vi er super glade for igen, at kunne byde jer alle velkommen!
Dagligdagen er selvfølgeligt en smule anderledes og virkeligheden en anden end før covid19. Det betyder, at vi skal tage en masse forbehold ved vores træninger for at mindske smitterisikoen og sikre at vi kan fortsætte sæsonen ud.

Generelt lægger VIF sig op ad DGI Gymnastiks justerede anbefalinger til genopstart. Derudover følger vi lokale forhold på skoler og idrætsanlæg i Københavns Kommune. Vi gør her også opmærksom på, at skolerne ikke nødvendigvis har samme retningslinjer for undervisningen i idræt som vi har i fritidslivet.

Vi har som supplement lavet vores egne specifikke anbefalinger, som gælder for netop vores træning i VIF.
Det er derfor meget vigtigt at I læser nedenstående.

• Tegn på sygdom – bliv hjemme
Det gælder for ALLE, at det ikke er tilladt at møde op til træningen, hvis der er tegn på sygdom (hoste, feber, snot mm). Instruktørerne/holdlederen kan til enhver tid bede et barn om ikke at deltage i træningen og anvise dem et sted, hvor de kan vente på at blive hentet hurtigst muligt. Forældre skal derfor altid være kontaktbare pr. telefon når barnet er til træning.
Såfremt en gymnast eller en person i omgangskredsen bliver testet positiv for Covid19, SKAL dette straks meldes til VIF-Gymnastik på bestyrelsen@valbyif.dk og gymnasten må ikke møde op til træning.

• Begrænsning på holdene
Københavns Kommune har udsendt en oversigt over alle idrætssalene, og hvor mange personer vi må være i hver hal. Der skal være min. 4 m2 pr. person, og derfor har vi justeret deltagerantallet på hvert hold, så vi ikke overskrider det samlet antal. Vi skal hjælpe hinanden med at holde god afstand især når pulsen stiger, og der kommer sved på panden.

• Ankomst og afhentning
I Prøvehallen, Hanssted Skole og på VAS, skal alle børn +5år afleveres og hentes udenfor hallen/salen. Forældre bedes holde afstand når de står og venter på at deres børn kommer tilbage fra træning.
På vores tildelte faciliteter skal der benyttes forskellige indgange ved ankomst og afgang. Dette vil trænerne informere om på forældremødet.

• Håndvask og afspritning
Alle skal spritte hænder, arme og fødder af inden træningen. Gymnasterne skal have egen sprit med.
Derudover henstiller vi til almen god hygiejne; at man husker at hoste i ærmet, vaske hænder grundigt og ofte samt undgår unødvendig kropskontakt.

• Omklædning og overlap mellem hold
Vi skal begrænse ophold i omklædningsrummene og opholdsarealer mest muligt for at sikre, at vi ikke bliver for mange samlet. Vi skal derfor bede gymnaster om, så vidt muligt at klæde om hjemmefra, og forlade omklædningsrummet så hurtigt som muligt efter træning. Der vil for hvert hold blive anvist et sted til tasker, tøj mm.
Gymnasten bør medbringe en stor taske, evt en blå IKEA pose, hvor tøj mm kan pakkes ned i, mens der er træning.
Kun drikkedunk og håndsprit må medbringes i hallen. Husk navn på det hele!

• Forældre i salen
Det er selvfølgelig første prioritet, at børnene får en tryg og dejlig start på gymnastikholdene, og at I som forældre har mulighed for at være tilstede i gymnastiktimen, hvis børnene har behov for det.
Samtidig henstiller vi til, at forældre ikke opholder sig unødigt i gymnastiksalen/hallen, så der ikke bliver for mange personer samlet i længere tid. Snak med dit barn om at du forlader salen men at du kommer tilbage igen.
(På hold med forældredeltagelse er forældrene selvfølgelig med i salen).
Søskende må ikke opholde sig i gymnastiksalen//hallen under træningen.

• Corvid-Holdleder på alle hold
Vi tilbyder en friplads mod at man melder sig som Covid-Holdleder på sit barns gymnastikhold.
Bestyrelsen i Valby IF-Gymnastik har truffet beslutning om, at alle hold i VIF skal have en Covid-Holdleder for at aflaste instruktørerne og for at vi kan gennemfører sæsonen bedst muligt. Mere info om dette på forældremødet.

• Rengøring af redskaber
På alle hold vil der blive udarbejdet en rengøringsliste, hvor forældre på skift hjælper med rengøring af redskaber efter træningen. Der er indkøbt specielle mopper, betræk til softmåtter m.m. således at vi kan sikre en godkendt og forsvarlig rengøring af redskaberne og kontaktflader inden næste hold går igang med træningen.
Kort intro ses her:
https://youtu.be/cAXNfk0ah0A

• Obligatorisk forældremøde på ALLE hold
Det kan godt synes overvældende og stramt, at vi beder jer forældre møde op til et forældremøde, inden jeres barn må deltage på holdet. Men som gymnastikforening vil vi gerne sikre os, at alle forældre er informeret omkring de særlige forholdsregler vi pt skal træne under.
Ligeså vil vi gerne sikre, at alle instruktører, hjælpetrænere og gymnaster får den bedst mulige start, på de enkelte hold.
Datoen og sted for forældremødet står i holdbeskrivelsen og vil som ofres være træningsgangen før gymnasten starter til gymnastik.
Forældremødet er uden gymnasterne. Har man børn på forskellige hold, er det vigtigt at man deltager i alle forældremøder eller tager kontakt til os.

På voksenhold +16år afholdes mødet direkte med gymnasterne ved første træning. Ligesom der vil blive udsendt en mail inden fortræninger på både KUP, Damerne, Valby Piger samt Afterrep.

Mødet afholdes af bestyrelsen i VIF og er du forhindret i at deltage fx. grundet sygdom, bedes du hurtigst muligt give besked til bestyrelsen på bestyrelsen@valbyif.dk. Husk at angive barnets navn og hold i mailen.

• Øvrigt
Hvis du har nogle spørgsmål så tøv ikke med at kontakte os på bestyrelsen@valbyif.dk

Vi glæder os til at lave gymnastik med jeres børn igen og vi glæder os over allerede nu at mærke Jeres engagement i at løfte denne Sæson sammen!
Vi skal alle hjælpes ad med at overholde reglerne, være ekstra tålmodige og give god plads til hinanden. Så skal det nok lykkes for os at få en super god sæson.

Forresten; Husk at Instruktører og hjælpetrænere stiller frivilligt op, hver uge for at give dit barn skønne gymnastik oplevelser. Vi ved det betyder utroligt meget, hvis du som forældre bakker op, sender et smil og et skulderklap i ny og næ.
Og husk også, at bestyrelsen består af fem frivillige forældre, der i deres fritid driver Valby IF-Gymnastik. Det betyder at vi svarer på henvendelser, så hurtigt det er os muligt.

Tak for Jeres tid og på gensyn til en FANTASTISK Gymnastik Sæson i VIF!
De bedste hilsner Bestyrelsen, Valby IF
Vis/skjul indholdet Vis/skjul indholdet

Fripladser17. august 2020
Husk at Valby IF-Gymnastik tilbyder nedsættelse af kontingentet til økonomisk dårligt stillede familier ligesom vi har enkelte fripladser til børn der måtte have brug for det frirum gymnastikken som fritidsaktivitet kan give.

Dette kan fx være til børn med syge søskende eller forældre, pludselig dødsfald i nærmeste familie eller børn der af anden årsag har haft det særligt svært.

Ønsker man en sådan friplads eller tilskud eller kender man nogle der kunne have gavn af dette, så skriv til bestyrelsen@valbyif.dk senest søndag den 16. august 2020.
Vis/skjul indholdet Vis/skjul indholdet

Håber vi ses derude - VI ER KLAR! - ER DU?09. august 2020
Overblik sæson 20/21, Valby IF-gymnastik. Holdene bliver lagt ...
Vis/skjul indholdet Vis/skjul indholdet

SÆSON 20/2106. august 2020
Så er vi ved at være klar til sæsonstart og tilmelding. Føl ...
Vis/skjul indholdet Vis/skjul indholdet

GENERALFORSAMLING 2020 FLYTTES!30. maj 2020
Dette er vi pålagt grundet forsamlingsforbuddet endnu stdig g ...
Vis/skjul indholdet Vis/skjul indholdet

ALT TRÆNING PÅ ALLE HOLD ER AFLYST PR D.D.11. marts 2020
X ALT TRÆNING PÅ ALLE HOLD ER AFLYST PR D.D. X. Dette efter m ...
Vis/skjul indholdet Vis/skjul indholdet

VIGTIGT: Sundhedsstyrelsens anbefalinger ift coronasmitte!11. marts 2020
Kære medlemmer. . Vi følger selvfølgelig Sundhedsstyrelsens ...
Vis/skjul indholdet Vis/skjul indholdet

Vores opvisning flyttes til søndag d. 17.maj 2020 i DGI-byen.11. marts 2020
Så er vi klar med Plan B. Vores opvisning flyttes til søndag ...
Vis/skjul indholdet Vis/skjul indholdet

GENERALFORSAMLING 201904. maj 2019
Vi er blevet gjort opmærksom på at vores indkaldelse til gene ...
Vis/skjul indholdet Vis/skjul indholdet

Tilmeldingen til sæson 18/19 i Valby IF 14. august 2018
TILMELDINGEN TIL VIF SUPPORTERE ER SLUT!. . Tilmeldingen til s ...
Vis/skjul indholdet Vis/skjul indholdet

Sæson 2018/19, Valby IF-Gymnastik09. august 2018
Vi har i år den store glæde at kunne tilbyde 22 gymnastikhold ...
Vis/skjul indholdet Vis/skjul indholdet

Ny Instruktør eller hjælpetræner - Vi har plads til dig!27. maj 2018
Ny Instruktør eller hjælpetræner - Vi har plads til dig!. . ...
Vis/skjul indholdet Vis/skjul indholdet

Tilmelding til sæson 18/19 - opnå en fordel!27. maj 2018
Vi arbejder på højtryk med planlægningen af den nye sæson 2 ...
Vis/skjul indholdet Vis/skjul indholdet

VIF Support opgaver - Meld jer nu!10. april 2018
Kære Forældre og medlemmer . Mange af jeres børn fik en plad ...
Vis/skjul indholdet Vis/skjul indholdet

Ekstraordinær generalforsamling - Indkaldelse01. august 2017
Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i Valby IF. . ...
Vis/skjul indholdet Vis/skjul indholdet

Tilmelding til sæson 2017/1801. juli 2017
Kære Medlemmer. . Tilmelding til den nye sæson sker i august ...
Vis/skjul indholdet Vis/skjul indholdet

Instruktører og hjælpetrænere søges!17. maj 2017
ER DU VORES NYE INSTRUKTØR ELLER HJÆLPETRÆNER?. . Valby IF ...
Vis/skjul indholdet Vis/skjul indholdet

Tilmelding til næste sæson 2017-1822. april 2017
Tilmelding til sæson 2017-18 forventes at være klar til medio ...
Vis/skjul indholdet Vis/skjul indholdet

Ny bestyrelse i Valby IF22. april 2017
SIDSTE NYT, APRIL 2017. . Valby IF har ved generalforsamlingen ...
Vis/skjul indholdet Vis/skjul indholdet

Opvisningsprogram 18 marts 201708. marts 2017
Opvisningsprogram for Valby If opvisning 18 marts 2017 er nu kl ...
Vis/skjul indholdet Vis/skjul indholdet

Generalforsamling 201724. januar 2017
Indkaldelse til generalforsamling i Valby IF. . Mandag den 27. ...
Vis/skjul indholdet Vis/skjul indholdet

NY Forældreforeningn i Valby IF28. juli 2016
Valby IF har i år etableret en forældreforening der best ...
Vis/skjul indholdet Vis/skjul indholdet

Tilmelding til sæson 2016-1728. juli 2016
Der åbnes for tilmelding til sæson 2016/17:. Tirsdag den ...
Vis/skjul indholdet Vis/skjul indholdet

Nu er holdene endelig klar!28. juli 2016
Læs om de enkelte hold der tilbydes i næste sæson unde ...
Vis/skjul indholdet Vis/skjul indholdet

Nye gymnastikinstruktører til sæson 16/17.15. maj 2016
Hej Alle. . Vi søger nye gymnastikinstruktører til sæs ...
Vis/skjul indholdet Vis/skjul indholdet

Tak til Morten Balstrup28. april 2016
Morten Balstrup havde meddelt at han ikke modtog genvalg. Tak t ...
Vis/skjul indholdet Vis/skjul indholdet

Ny bestyrelse28. april 2016
Valby If har ved generalforsamlingen den 10. april 2016 fået ...
Vis/skjul indholdet Vis/skjul indholdet

Tilmelding til sæson 2016-1702. april 2016
Tilmelding til sæson 2016-17 forventes at være klar til a ...
Vis/skjul indholdet Vis/skjul indholdet

Generalforsamling 201602. april 2016
Indkaldelse til generelforsamling i Valby IF. . Søndag den 1 ...
Vis/skjul indholdet Vis/skjul indholdet

Generalforsamling 201502. februar 2015
Der indkaldes hermed til generalforsamling i Valby IF mandag de ...
Vis/skjul indholdet Vis/skjul indholdet

Vi følger skoleferierne06. oktober 2014
Valby IF følger som hovdregel skoleferierne og træner der ...
Vis/skjul indholdet Vis/skjul indholdet

Generalforsamling 201405. marts 2014
Der indkaldes hermed til generalforsamling i Valby IF onsdag de ...
Vis/skjul indholdet Vis/skjul indholdet

Forårsopvisning 201308. april 2013
Så er det blevet tid til Valby IFs årlige forårsopvisn ...
Vis/skjul indholdet Vis/skjul indholdet

aflysning af turbotrolde 1 og 2 d. 12 november pga. sygdom11. november 2012
aflysning af turbotrolde 1 og 2 d. 12 november pga. sygdom
Vis/skjul indholdet Vis/skjul indholdet

ledige plader på hold26. oktober 2012
Juniorholdet. Tirsdage kl. 18:00 - 20:00 - Haller, DGI-byen. Al ...
Vis/skjul indholdet Vis/skjul indholdet

Aflysninger i november 25. oktober 2012
Vigerslev Alle skole teatersal (sal37) er lukket onsdag d.07.11 ...
Vis/skjul indholdet Vis/skjul indholdet

Efterårs i uge 42 15-19 oktober08. oktober 2012
Efterårs i uge 42 15-19 oktober. . Husk der er ferielukket p ...
Vis/skjul indholdet Vis/skjul indholdet

Info vedr. VIF´s opvisning20. april 2012
Vigerslev Alle er spærret ved kjeldsgårdsvej i retning mo ...
Vis/skjul indholdet Vis/skjul indholdet

PÃ¥skeferie02. april 2012
Alle skoler og haller holder lukket i skolernes påskeferie
Vis/skjul indholdet Vis/skjul indholdet

VIgerslev Alee Skole lukket torsdag d. 23.02.1222. februar 2012
VIF beklager meget den sene udmelding
Vis/skjul indholdet Vis/skjul indholdet

regnskab og budget30. januar 2012
Regnskab for 2011 og budget for 2012 kan nu downloades fra fila ...
Vis/skjul indholdet Vis/skjul indholdet

Dagsorden til generalforsamling 201221. januar 2012
Indkaldelse til generalforsamling i Valby IF - 6. februar 2012 ...
Vis/skjul indholdet Vis/skjul indholdet

Juleferie19. december 2011
Vigerslev Allés Skole Gymsal-teat. sal 37 er lukket fra d. 1 ...
Vis/skjul indholdet Vis/skjul indholdet

Pilates i Valby IF14. december 2011
Så kan vi byde velkommen til Katrine Norlen, der efter nytà ...
Vis/skjul indholdet Vis/skjul indholdet

Problemer med adgang på Vigerslev Alle Skole15. november 2011
Det er med stor beklagelse at vi må konstatere at der gentag ...
Vis/skjul indholdet Vis/skjul indholdet

Førstehjælpskursus31. oktober 2011
I søndags blev der holdt førstehjælps kursus i Valby I ...
Vis/skjul indholdet Vis/skjul indholdet

Lukkede lokaler 24.10.201125. oktober 2011
Lukkede lokaler 24.10.201. . Igår havde vi en rigtig uheldig ...
Vis/skjul indholdet Vis/skjul indholdet

Lukket i Efterårsferien12. oktober 2011
HUSK at der er lukket i haller og på skoler i efterårsfer ...
Vis/skjul indholdet Vis/skjul indholdet

Tilbagemelding på tilmelding til Valby IF18. august 2011
Hej Alle forældre og børn der gerne vil på hold eller ...
Vis/skjul indholdet Vis/skjul indholdet

Velkommen til vores nye website16. august 2011
Så lykkedes det os endeligt at få lanceret vores nye webs ...
Vis/skjul indholdet Vis/skjul indholdet

Sæsonstart 201123. marts 2011
Valby IF starter den nye gymnastik sæson 2011/12 mandag den ...
Vis/skjul indholdet Vis/skjul indholdet

HUSK: Forårsopvisning d. 21. maj 201123. marts 2011
HUSK VIFs forårsopvisning den 21. maj i Baunehøjhallen. P ...
Vis/skjul indholdet Vis/skjul indholdet

Generalforsamling i Valby IF23. marts 2011
Generalforsamlingen 2011. . Mandag d. 28 marts kl. 20.00 i Prà ...
Vis/skjul indholdet Vis/skjul indholdet

Opvisning14. marts 2011
Sæt X ved den 21. maj, hvor vi holder vores årlige opvisn ...
Vis/skjul indholdet Vis/skjul indholdet

Ekstraordinær generalforsamling09. februar 2011
Ekstraordinær Generalforsamling. . Bestyrelsen indkalder til ...
Vis/skjul indholdet Vis/skjul indholdet

Ny sæsonstart 201117. januar 2011
Den nye sæson starter sidst i august 2011. Der vil være t ...
Vis/skjul indholdet Vis/skjul indholdet

Godt Nytår!17. januar 2011
Vi får stadig rigtig mange henvendelser ang. nye tilmeldinge ...
Vis/skjul indholdet Vis/skjul indholdet

Tak til Iben04. januar 2011
Stor tak til Iben Raffensø, for en meget stor indsats i Valb ...
Vis/skjul indholdet Vis/skjul indholdet

Tur til Stevns Idrætsefterskole25. oktober 2010
Så skal vi på weekendtur igen!!!. . . Så er det igen t ...
Vis/skjul indholdet Vis/skjul indholdet

Kort bemærkning fra bestyrelsen12. oktober 2010
En kort status fra et netop afholdt bestyrelsesmøde. Vi har ...
Vis/skjul indholdet Vis/skjul indholdet

Ekstra Tumletrolde-hold for 3-4Ã¥rige17. september 2010
Det er skønt at se, at vi har så mange tumletrolde iår ...
Vis/skjul indholdet Vis/skjul indholdet

Sikke en start...09. september 2010
Børn, gymnastik og Valby er noget der hører sammen. Det e ...
Vis/skjul indholdet Vis/skjul indholdet