Udprint denne side
Trænere i Valby Idrætsforening Kontakt Valby IF

Anders Keun Nielsenfra 1979
Jeg hedder Anders og er 37 år. Jeg har dyrket springgymnastik siden jeg var helt lille i Steneved på Sydsjælland. Har i de sidste mange år været træner i VIF for både teamgym og alm. Springgymnastik hold. Det har været fra børnehold 5/6 år og op til med seniorhold. De Seje Krudtugler vil sammen med instruktørteamet og jeg få nogle udfordrende og sjove træningstimer i Prøvehallen.

I år er jeg igen en del af instruktørteamet omkring De Seje Krudtugler.
Anders Keun Nielsen

Britta Krogfra 1984
Træner på De Springende Rytmerotter.
Beskrivelse kommer snarrest.
Britta Krog

Cecilie Rie Pedersen fra 1990
Jeg hedder Rie og er den tredje kvinde I kommer til at møde på Aspirantholdets rytmeside. Jeg kommer til at fungerer som praktisk gris, i forhold til tilmelding af stævner, opvisninger mm. Derudover vil jeg bruge sin erfaring med netop at undervise Aspiranthold til at hjælpe instruktørerne med at udvikle og give feedback til gymnasterne. Jeg har tidligere undervist Storkøbenhavns Aspiranthold gennem to sæsoner, samt en række forskellige hold på landsdelsplan i både Nordsjælland og København. Selv har jeg været gymnast på alt fra Stevns Elite, Københavns Mini Rep og alverdens forskellige rytmehold i og omkring København.

Udenfor gymnastikken er jeg uddannet arkitekt og grafisk designer – og hvis du skal gøre mig rigtig glad, skal man bare forære mig en pose lakridsbolcher og en gammel dansk sort/hvid film – så er der lagt i kakkelovnen til en ”vild” lørdag aften. Jeg vil være til træningerne ca. en gang om måneden og vil altid stå til rådighed for praktiske spørgsmål omkring holdet.

I år er jeg holdleder på ASPIRANTholdet.

Cecilie Rie Pedersen

Cecilie Sofia Stenum Czepluchfra 1992
Jed hedder Cecilie og er den ene halvdel af rytmeinstruktør-teamet bag Aspirantholdet i den kommende sæson. Vores kommende gymnaster skal glæde sig til en sæson med masser af nørderi, fordybelse, hygge og fed gymnastik. For mig er gymnastikken nemlig et frirum, der giver plads til at udvikle og udfolde sig kreativt – og nårh ja – så gør det mig glad i låget!
Jeg har erfaring med at udvikle rytmegymnaster, fra mine år som instruktør for HGF GymTeam – samt mine mange år som gymnast på blandt andet KBH Mini rep., Omnitas, Hedehusene Rep. og PI Urban.

Ved siden af gymnastikken er jeg uddannet lærer og skal du gøre mig rigtig glad, skal du bare nynne titel-melodien fra Star Wars – det kan jeg nemlig slet ikke få nok af. Så hvis du vil have træninger fyldt med højt humør, udfordringer og god musik – så er Aspirantholdet det helt rigtige valg.

I år er jeg instruktør på ASPIRANTholdet.

Cecilie Sofia Stenum Czepluch

Emilie Drachmannfra 1991
Jeg hedder Emilie Drachmann, er 25 år og bor i Valby. Jeg har ligesom min søster Mie, gået til spring/rytme gymnastik i over 15 år på holdet Grevinderne i Karlslunde, som jeg bl.a. også har været på verdensturné med til Australien, Singapore og mange andre lande. Jeg startede som træner i VIF for tre sæsoner siden.

I år træner jeg igen Showkids sammen med Mie.
Emilie Drachmann

Erica Züberlein Holmfra 2003
Jeg hedder Erica og er 13 år. Jeg har dyrket spinggymnastik i ca. 3 år på Springmix. Jeg har været hjælpetræner i 2 år. Et af mine største ønsker er at kunne fortsætte med gymnastikken og en dag blive instruktør for mit eget hold, det skal jeg iår som en del af trænerteamet for De springende rytmerotter.. Jeg elsker at arbejde med børn, og er altid klar på sjov og ballade. Jeg har været på hjælpetrænerkursus i 2015 og 2016 og skal i år på instruktørkursus samt springbasis uddannelse 1.

I år skal være ´Ung-instruktør´ på De springende rytmerotter.


Erica Züberlein Holm

Eyyuphan Sarikurtfra 1976
Jeg hedder Eyyüphan, er uddannet idrætslærer/ bevægelses vejleder.
Jeg har tidligere været deltager på Powerfamilier og Voksenspring hos Valby IF og dyrker løb, yoga og spiller fodbold i min fritid. Jeg glæder mig til at lave en masse sjove aktiviteter sammen med jer i den næste sæson. På Familieholdet vil vi stræbe efter at både børn og voksne, får sved på panden, hygger sig og har det sjovt sammen.

I år er jeg instruktør på Familieholdet.

Eyyuphan Sarikurt

Frederik Grøsfjeld Wingefra 1993
Jeg hedder Frederik, jeg er 24 år. Jeg studerer til dagligt til sygeplejerske.
Jeg har spillet fodbold siden jeg kunne gå og stå, jeg elsker alt boldspil og leg med diverse bolde. Jeg har været træner i Valby IF siden 2014, jeg har derudover været hjælpetræner på et drengehold i springgymnastik i forbindelse med mit efterskoleophold på Stevns Gymnastik- og Idrætsefterskole.

Jeg glæder mig til endnu et fantastisk år som instruktør på Showkids sammen med Mie og Emilie.

Jeg skal i år være Instruktør på Showkids.

Frederik Grøsfjeld Winge

Jeanet Kroghave Sørensenfra 1979
Jeg bor sammen med min forlovede Jens her i Valby. Vi har 2 piger der går til gymnastik i Valby IF. Filipa har gået i foreningen i 4 år. Jeg var aktiv på holdet HIT sidste år og er nu blevet instruktør sammen med Lisa. Jeg har selv gået til gymnastik hele min barndom/ungdom og har også været træner på børnehold i mange år i Køge gymnastikforening.

Jeg skal i år være instruktør på HIT.

Jeanet Kroghave Sørensen

Julie Hagen Bøgevigfra 1979
Jeg hedder Julie, er 37 år og bor i Valby med min mand og vores 2 børn. Jeg er underviser på Hit Fit Dance sammen med Line. Til daglig læser jeg Professionsbachelor i ernæring og sundhed på Metropol. Jeg har altid dyrket meget sport og prøvet alle mulige sportsgrene af. Blev uddannet til Step fit instruktør i 2010 og som Hit Fit Dance-instruktør i 2014. Jeg har været instruktør i Valby IF i 5 sæsoner og glæder mig til at komme igang med den 6. sæson. Jeg glæder mig til en ny sæson sammen med Line og Hit Fit Dance holdet.

Jeg skal i år være instruktør på Hit Fit Dance.


Julie Hagen Bøgevig

Karen Ø. Nielsenfra 1993
Jeg hedder Karen, er 24 år og træner Springkompagniet sammen med Nikolaj. Jeg kommer oprindeligt fra Sønderjylland, men er flyttet til København for studere. Jeg har trænet hold i mange år, og er selv udøver og har erfaring inden for både spring, rytme og en lille smule konkurrence.
Ud over mine mange års erfaring og et halvt år på gymnastikhøjskole er jeg også uddannet en del indenfor DGI-regi: jeg har både instruktør- og vejlederuddannelsen, samt certificeret til at undervise på instruktørkurser.
Ud over at træne hold i Valby, er jeg også aktiv i Pige-/ drengeudvalget i DGI Storkøbenhavn, som er et udvalg der arbejder på at lave arrangementer for børn og unge i gymnastikregi.

En træning har været bedst når børnene går fra gymnastiksalen svedige, trætte og glade. Gymnastik skal være sjovt, og det skal være for alle. Derfor glæder jeg mig til at give den gas i endnu en sæson i Valby IF sammen med Nikolaj og springkompagniet.

Jeg skal i år være instruktør på Springkompagniet.

Karen Ø. Nielsen

Line Balstrupfra 1988
Jeg hedder Line, er 28 og underviser i Hit Fit Dance sammen med Julie. Jeg har været i foreningen siden 2011, og har både undervist Powerfamilier, børnehold og børnedansehold inden jeg kastede mig ud i Hit Fit Dance. Missionen med Hit Fit er at have det sjovt og nyde at danse til alskens skøn musik. Men også at vi har en fest på holdet!

Selv er jeg uddannet pædagog, der læser en kandidat i IT og læring og arbejder som receptionist på et vandrerhjem ved siden. I fritiden nyder jeg afslapning, svømning, venner og familie. Jeg glæder mig til endnu en sæson sammen med Julie og HIT FIT Dance.

Jeg skal i år være Instruktør på HIT FIT Dance.


Line Balstrup

Lisa Bredgaardfra 1981
Mit navn er Lisa Bredgaard og jeg bor i Valby med min mand og to piger. Jeg er træner på HIT-holdet sammen med Jeanet, og vi glæder os til endnu en sæson med høj musik og sved på panden. Mine piger og jeg har været medlem af Valby IF siden 2013, og vi synes det er fedt, at møde så mange søde familier på kryds og tværs af de forskellige hold.

I år skal jeg være instruktør på HIT.

Lisa Bredgaard

Malene Carlsenfra 1995
Jeg hedder Malene, jeg er 21 år og bor på Vesterbro. Til daglig læser jeg til lærer på Campus Carlsberg. Jeg er ny instruktør i Valby IF, og har tidligere arbejdet 5 sæsoner i Hillerød Gymnastik og Trampolin, hvor jeg har haft mange forskellige børnehold og rytmehold med børn fra 3 til 12 år. Derudover har jeg erfaring fra forskellige lokalhold, DGI-hold og Rytmisk Grand Prix konkurrencegymnastik som jeg selv har gået på. I min fritid laver jeg gymnastik, kører motorcykel og hygger mig på det kollegie som jeg bor på.

I år skal jeg være instruktør på Tumletrolene og Mini Dance.
Malene Carlsen

Maria Bjergfra 1991
Jeg hedder Maria og er den anden halvdel af Aspirantholdets rytmeinstruktører. Jeg er en ægte fynbo, fra O’ense a’, som startede med at undervise på DGI Fyns Juniorhold, DHG Øvede Piger og senest DGI Nordsjællands Seniormix. Som gymnast har man kunne se mig på både DGI Fyns Mini rep. og Storkøbenhavns Mini rep. – og derudover har jeg danset til den lyse morgen på PI Urban.

Når jeg ikke laver gymnastik er jeg uddannet farmaceut og arbejder hos Novo Nordisk. Du må for gud skyld aldrig spørge mig om vej, da jeg absolut ingen stedsans ejer og bruger Google Maps dagligt.

Vælger du at starte på Aspirantholdet i den kommende sæson, kan du glæde dig til masser af personlig udvikling, som i den grad er i fokus og hvor målet er, at alle skal rykke sig. Med mig vil undervisningen altid byde på teknik, sved og højt humør.

I år er jeg instruktør på ASPIRANTholdet.


Maria Bjerg

Marie Nielsenfra 1978
Jeg hedder Marie og jeg er 38 år. Jeg har dyrket rytmegymnastik siden jeg var 10 år og har gået til moderne dans som voksen. Jeg har DGIs instruktøruddannelse og har været instruktør for børn, unge og voksne i 15 år i Albertslund. Jeg har en søn Otto på 9 år og en datter Ellen på 6 år, som begge går til springgymnastik i Valby IF.

Det vigtigste for mig som instruktør er at være med til at udvikle gymnasternes bevægelseskvalitet og bevægelsesglæde. Det skal være sjovt at gå til gymnastik og børn skal udvikle sig med hele kroppen.

Jeg glæder mig til endnu et år sammen med De Springende Rytmerotter.


Marie Nielsen

Martin Pham Carlslundfra 1976
Mit navn er Martin Pham Carlslund. Jeg er far til Anna på 1 år, Theo på 4 år og Sarah på 9 år. Både Theo og Sarah er gengangere ved Valby IF, så jeg har fulgt med når de er på. I år håber vi på at give alle tumletroldene en rigtig god og spændende sæson med en masse redskabsbaner.

Når jeg ikke tumler med børnene, er jeg major i hæren. Her igennem arbejdet er jeg vant til at arbejde med fysiske udfoldelser. Er ligeledes uddannet førstehjælpsinstruktør hvis uheldet skulle opstå.

I år skal jeg være instruktør på Tumletroldene sammen med Trang.
Martin Pham Carlslund

Mette Elna Ørskovfra 1990
Jeg hedder Mette Ørskov, er kandidatstuderende i Teksam – Miljø – og byplanlægning og er 27 år. Jeg er opvokset i gymnastikken og er tidligere gymnast i spring, rytme og sjipning. Jeg har desuden danset i rigtig mange år, senest på Hit Fit Dance i VIF. Jeg er træner i VIF på anden sæson og har arbejdet med børn i mere end 12 år, blandt andet som AuPair, aflastningsfamilie og hjælpetræner. Jeg har kursus, fra St. Johns University, N.Y., i børnepasning og udvikling. Førstehjælp og hjertestarterkursus har jeg taget i 2015 og jeg har desuden kursus i Spring og Modtagning fra 2016.

Jeg er meget omsorgsfuld og det vigtigste for mig som instruktør er at være med til at udvikle gymnasternes motorik og selvtillid samtidig med at have det sjovt.

Jeg glæder mig meget til endnu et år sammen med Minimix.


Mette Elna Ørskov

Michael Glödefra 1969
Jeg hedder Michael Glöde og har sammen med Tina været instruktør på De Seje Krudtugler siden 2012. Jeg synes det er fedt at lege og er til næsten alt slags sport. En stor del af mit liv har dog været håndbold, hvor jeg i mange år har spillet for F.I.F. I mine unge år har jeg også leget lidt med gymnastikken. Jeg bl.a. er uddannet gymnastik-ungdomsintruktør under DGI - lederkursus 1.

De Seje Krudtugler vil sammen med instruktørteamet og jeg få nogle udfordrende og sjove træningstimer i Prøvehallen.

Igen i år skal jeg være instruktør på De seje krudtugler.


Michael Glöde

Mie Drachmannfra 1994
Mit navn er Mie Drachmann, jeg er ”gammel” elitegymnast på 23 år. Jeg bor i Hvidovre med min forlovede Frederik. Til dagligt læser jeg til sygeplejerske. Jeg har dyrket gymnastik siden jeg var 3 år og har været med i utallige shows rundt i Europa på mit gamle showhold Grevinderne, jeg er derudover tidligere elev fra Stevns Gymnastik- og Idrætsefterskole.

Jeg er nu senior-springer i Karlslunde IF. Jeg har trænet børn i 6 sæsoner i Karlslunde og Valby. Jeg har i de sidste sæsoner haft Showkids sammen med min søster Emilie og forlovede Frederik, og vi glæder os meget, til en ny sjov og spændende sæson på Showkids.

Igen i år skal jeg være instruktør på Showkids.

Mie Drachmann

Mie Jacoby Heinkovfra 1987
Jeg hedder Mie, og er uddannet pædagog og arbejder i en integreret institution, hvor jeg er i vuggestuen. Jeg har selv gået til gymnastik fra jeg var 12-24 år i TeamGym (konkurrence), Power Tumbling og almindelig spring/rytmehold. Jeg har gået på Ollerup gymnastikhøjskole, og blev efterfølgende træner i ODK, hvor jeg har undervist i 9 år. Jeg har undervist på hold i alderen 1-24 år, så det har været alt fra forældre/barn, til springhold i forskellige aldre (6-18 år) og sports acro (6-24 år).

Jeg har i sæson 2016/17 også haft et hold i Kastrup med øvede gymnaster, og er nu træner på et hold med meget øvede gymnaster derude. Jeg ville gerne prøve noget nyt, så nu er jeg kommet hjem til Valby, hvor jeg er født og opvokset. Jeg glæder mig til at blive en del af Valby IF.

I år skal jeg være instruktør på Raketterne og SpringMix.

Mie Jacoby Heinkov

Mikkel Vollesenfra 1990
Jeg hedder Mikkel og skal sammen med Søren stå for springsiden på Aspirantholdet.
For mig betyder det meget, at DGI Storkøbenhavn får det bedst mulige ud af de hold, som er blevet sat, og det vil jeg gøre sit bedste for sker med Aspirantholdet. Jeg har sprunget for fuld kraft på blandt andet Gladsaxe Senior Herrer og Københavns Rep. Springgymnasterne på Aspirantholdet kan se frem til et hold, hvor der bliver gået i dybden med ens springfærdigheder, både med henblik på at lave større spring, men også for at blive bedre til de spring, man allerede kan. Selv har jeg været instruktør for Herlev Mini Drenge og hans træninger er karakteriseret ved at indholde individuelle rettelser, fokustræninger og læring ved at lege.

Når jeg ikke springer, er jeg IT-ingeniør kandidat studerende og arbejder som IT-assistent hos Sticks’N’Sushi. Som billedet afslører har jeg et fuldvokset skæg – hvilket betyder at jeg faktisk ikke har set sin egen hage i 3 år. Så gymnaster der overvejer Aspirantholdet kan se frem til et sammenhold, der bliver skabt gennem tilblivelsen af en fantastisk opvisning, samt den fede fornemmelse det giver, at komme ud i hele landet og vise hvad man kan.

I år er jeg instruktør på ASPIRANTholdet.
Springdelen træner i HVG37
Mikkel Vollesen

Nicoline Sarikurtfra 1974
Jeg hedder Nicoline og er certificeret Stott Pilates Instruktør og autodidakt danseunderviser. Jeg har undervist i mavedans, bollywooddans og pilates siden 2000 og har danset og optrådt i mere end 20 år. Jeg dyrker yoga og løb i min fritid og har for nylig føjet Capoeira til min liste over interesser. Jeg glæder mig til at lave en masse sjove aktiviteter sammen med jer i den næste sæson. På Familieholdet vil vi stræbe efter at både børn og voksne, får sved på panden, hygger sig og har det sjovt sammen.

I år er jeg instruktør på Familieholdet.

Nicoline Sarikurt

Nikolaj V. Christensenfra 1990
Jeg hedder Nikolaj og er 27 år. Jeg har været instruktør i Valby IF i 5 år, og ser frem til en 6. sæson. Jeg har gået til kampsport i mange år og elsker at hoppe rundt på en airtrack. Jeg møder børnene i øjenhøjde og tilbyder dem en god blanding af hård effektiv træning og masser af spas. Jeg glæder mig til endnu en sæson sammen med Karen og Springkompagniet.

Igen i år er jeg instruktør på Springkompagniet.

Nikolaj V. Christensen

Sofie Balch Mallanfra 2003
Jeg hedder Sofie, og jeg er 14 år og kommer fra Valby. Jeg kan godt lide at være sammen med mennesker. Jeg kan godt lide at lære videre, jeg er hjælpsom, og jeg er meget imødekommende. Jeg har de seneste 3 år været hjælpetræner på hhv Boldbøllerne og MiniMix og glæder mig til endnu en sæson i Valby IF.

I år skal jeg være ´Ung-instruktør´ på MiniMix.
Sofie Balch Mallan

Søren Barslundfra 1985
Jeg hedder Søren og vil sørge for at Aspirantholdet i den kommende sæson bliver en uforglemmelig oplevelse. Jeg er klar til at videregive den erfaring og glæde ved gymnastikken, som jeg har efter mange år i sporten. Jeg han været gymnast på Århus Aspirant, Københavns Aspirant, PI opvisning og Københavns Rep. hold. Jeg garantere at mine træninger er sjove, legende og udfordrende – for mig er gymnastik det at være sammen, have det sjovt og derigennem få lysten til at lære.

Til dagligt er jeg laborant i miljøfirmaet ALS. Jeg har gennem de sidste mange år været at finde som instruktør for 10-14 hold i Århus og København, Torsdagsholdet i ODK og diverse teamgymhold i HVG37.

I år er jeg instruktør på ASPIRANTholdet.
Springdelen træner i HVG37

Søren Barslund

Søren Vintherfra 1972
Jeg hedder Søren og er far til et Valby IF barn.
Jeg synes det er sjovt at lege med en bold, og at give sig fuldt ud.
Fra jeg var 11-25 har jeg spillet fodbold i klub, og fritiden med vennerne handlede det om rugby ol. Jeg tænker, at jeg ikke er den eneste forældre der har stået og ventet på mit barn mens jeg tænkte, bare jeg kunne være med.

Vi har oprettet et boldhold, hvor vi forældre til VIF børn kan mødes og samtidigt dyrke lidt motion. Vi håber, I vil være med.

Jeg skal igen i år være holdleder på boldholdet.


Søren Vinther

Tina Kroghfra 1970
Jeg hedder Tina og har været instruktør på De Seje Krudtugler siden 2010.
Jeg har dyrket gymnastik siden jeg var barn, og har sidenhen været instruktør på div. børnehold, rep-hold og elitehold.
Jeg har i flere år været kursusinstruktør og vejleder for nye gymnastik-
instruktører i DGI. Jeg er uddannet gymnastikinstruktør fra bl.a. gymnastik-
højskolen i Ollerup og har i en årrække undervist i gymnastik på Gudenaadalens ungdomsskole.

De Seje Krudtugler vil sammen med instruktørteamet få nogle udfordrende og sjove træningstimer.

Jeg skal igen i år være instruktør på De Seje Krudtugler.


Tina Krogh

Trang Pham Carlslundfra 1982
Mit navn er Trang Pham Carlslund. Jeg er mor til Anna på 1 år og Theo på 4. Theo har tidligere gået på tumlingeholdet og snakker stadig meget om dette. Vi håber på at kunne give alle tumletroldene en rigtig god og spændende sæson med en masse redskabsbaner.

Skulle uheldet ske er jeg uddannet førstehjælpsinstruktør.

Når jeg ikke laver gymnastik så er jeg oversergent i Forsvaret, men læser pt. Jeg har i de yngre dage gået en del til rytmisk gymnastik. Jeg elsker at være fysisk aktiv og prøve nye udfordringer.

I år skal jeg være instruktør på Tumletroldene sammen med min mand Martin
Trang Pham Carlslund

Alma Andersen Hjertingfra 2004
Jeg hedder Alma og er 12 år gammel. Jeg elsker at bevæge mig med min krop. Siden jeg var fire år gammel, har jeg gået til akrobatik og 3 år på springgymnastik, og jeg har virkelig været glad for det! Jeg har lært nogle fede nye ting, og jeg vil rigtig gerne som hjælpetræner give alt dette videre til andre børn:) Jeg har været hjælpetræner 1 år på de seje krudtugler og glæder mig til en ny sæson sammen med de seje unger.

Jeg skal i år være hjælpetræner på De seje krudtugler.


Alma Andersen Hjerting

Alma Cløigaard Bahnfra 2005
Jeg hedder Alma og er 12 år gammel. Siden jeg var fire år gammel, har jeg gået til akrobatik/springgymnastik, og i 2 år har jeg nu været på holdet Springmix. Jeg har lært nogle fede nye ting ved selv at gå til gymnastik, og jeg vil rigtig gerne som hjælpetræner give alt dette videre til andre børn. Sidste år var jeg hjælpetræner på De Seje Krudtugler og det glæder jeg mig meget til at være igen i år.

Jeg skal i år være hjælpetræner på De seje krudtugler.


Alma Cløigaard Bahn

Alma Dalsgaardfra 2006
Jeg hedder Alma og er 10 år. Jeg elsker gymnastik og har gået til det siden jeg var 2 år gammel det sidste år i VIF. Før det i Hermes og tidligere 2 år i en Amerikansk forening, da jeg boede i Japan. Jeg er selv gymnast på springmix og glæder mig til at være hjælpetræner.

I år skal jeg være hjælpetræner på Raketterne.
Alma Dalsgaard

Amanda Clara Mortensenfra 2005
Jeg hedder Amanda og er 12 år. Jeg glæder mig til at fortsætte som hjælpetræner på Familieholdet. Jeg har dyrket gymnastik i flere år og svømmet siden jeg var lille - og jeg elsker at være sammen med mindre børn og lære dem nyt.

Jeg skal i år være hjælpetræner på Familieholdet.
Amanda Clara Mortensen

Astrid Dam Johannsenfra 2004
Jeg hedder Astrid og er 12 år. Jeg har gået til springgymnastik i 3 år i Valby IF. Først 2 sæsoner på Raketterne og derefter på Springmix. Jeg er glad og frisk og har godt humør og humor. Sidste sæson var min første sæson som hjælpetræner og det var lige mig. Jeg glæder mig til endnu et rigtig sjovt og udfordrende gymnastikår sammen med De seje krudtugler.

Jeg skal i år være hjælpetræner på De Seje Krudtugler.
Astrid Dam Johannsen

Ella Frommeltfra 2005
Jeg hedder Ella og er 12 år. Jeg har gået på Springgymnastik i Valby IF i 2 år. Jeg Jeg elsker at lege og lave gymnastik og har stor glæde ved at være hjælpetræner. Jeg går på en skole hvor vi hjælper de mindre børn, og jeg har selv en lillesøster og er vant til at lege med hende. Jeg har været hjælpetræner i Valby IF i 1 år og glæder mig meget til endnu et år.

Jeg skal i år være hjælpetræner på De seje krudtugler.

Ella Frommelt

Emilia Malou Lyfra 2004
Hej jeg hedder Emilia Ly og jeg er 12 år gammel, den mellemste af tre søskende og bor med min mor og far i Sydhavnen hvor jeg også går i 6. Klasse.
Jeg har gået til gymnastik i 6 år så har jeg også tidligere gået til parkour og håndbold.

Jeg skal i år være hjælpetræner for Raketterne.
Emilia Malou Ly

Filippa Riis Amdrupfra 2007
Jeg hedder Filippa, er 10 år, går på Ålholm skole og har gået til springgymnastik i tre år. Jeg har også gået på powerfamilieholdet. Ved siden af gymnastikken går jeg også til horsemanship (en anderledes form for ridning, hvor man gør det hesten gerne vil).

Jeg glæder mig til at blive hjælpetræner fordi det er rart at hjælpe andre, og det er sjovt at få lov til at prøve det. Jeg glæder mig til at møde holdet og komme igang.

Jeg skal i år være hjælpetræner på Raketterne.
Filippa Riis Amdrup

Freja Lindholt Bokkenheuserfra 2000
Jeg hedder Freja Bokkenheuser og jeg er 17 år gammel. Jeg bor i Smørum og starter på grundforløb 1 til pædagogisk assistent efter sommerferien.
Jeg har ikke gået til gymnastik eller været hjælpetræner før men jeg elsker at lave aktiviteter med børn og så har jeg taget et udvidet førstehjælps kursus. Jeg glæder mig til at starte som hjælpetræner i Valby IF.

I år skal jeg være hjælpetræner på MiniMix.

Freja Lindholt Bokkenheuser

Iben S. Olsenfra 2006
Jeg hedder Iben og er 11 år gammel. Jeg har gået til gymnastik i to år og til svømning i syv år. Jeg går i 5.b på Ålholm skole.

Jeg skal i år være hjælpetræner på Raketterne.
Iben S. Olsen

Ida Bergfra 2004
Hej jeg hedder Ida og jeg er 13 år. Jeg skal i år, være hjælpetræner for Showkids. Det er første gang jeg skal være hjælpetræner, så det bliver rigtig spændende at prøve. Jeg har selv gået på Springmix i to år. Nu går jeg på et konkurrencehold i Hvidovre. Det har jeg gjort i et år. Sammenlagt har jeg gået i til gymnastik i 6 år, så jeg har en del erfaring. Jeg glæder mig rigtig meget til et godt år med en masse sjov og gymnastik med Showkids og resten af Valby IF.

Iår skal jeg være hjælpetræner på Showkids.
Ida Berg

Kamille Emmersenfra 2004
Jeg hedder Kamille og er 13 år. Jeg dyrker selv gymnastik flere gange om ugen og elsker det. Sidste år var jeg hjælpetræner på Springlopperne og i år glæder jeg mig til at være en del af Showkids.

Jeg skal i år være hjælpetræner på Showkids.
Kamille Emmersen

Kiki Lyngholm Jacksonfra 2003
Jeg hedder Kikki og er 14 år gammel. Jeg har selv i flere år dyrket gymnastik på Springmix og glæder mig til iår at skulle være hjælpetræner og på div uddannelseskurser.

Jeg skal i år være hjælpetræner på Raketterne.
Kiki Lyngholm Jackson

Madeleine Frandsenfra 2004
Jeg hedder Madeleine og er 13 år gammel. Jeg elsker gymnastik.
Jeg har været hjælpetræner i 1 år på De Seje Krudtugler og er selv gymnast på Springmix.

Jeg glæder mig til endnu et år sammen med De Seje Krudtugler.
Madeleine Frandsen

Nilhan Zara Sarikurtfra 2005
Jeg hedder Nilhan og er 11 år gammel. Jeg har gået til dans, springgymnastik, rytmik, power familier og svømning. Jeg går i 6. klasse og er en glad og hjælpsom pige med et godt overblik og masser af humor. Sidste sæson var jeg hjælpetræner på Familieholdet. Jeg glæder mig meget til sjov og spas sammen med Familieholdet igen i år.

I år skal jeg være hjælpetræner på Familieholdet.
Nilhan Zara Sarikurt

Vega Erlang Treebak fra 2006
Jeg hedder Vega og er 11 år gammel. Jeg har været gymnast siden jeg var 4 år, først i ODK og de sidste mange år i Valby IF. Jeg glæder mig til at prøve kræfter med ansvaret som hjælpetræner i den kommende sæson.

Jeg skal i år være hjælpetræner på Raketterne.
Vega Erlang Treebak