Udprint denne side
Trænere i Valby Idrætsforening Kontakt Valby IF

Anders Keun Nielsenfra 1979
Jeg hedder Anders og er 38 år. Jeg har dyrket springgymnastik siden jeg var helt lille i Steneved på Sydsjælland. Har i de sidste mange år været træner i VIF for både teamgym og alm. Springgymnastik hold. Det har været fra børnehold 5/6 år og op til med seniorhold. De Seje Krudtugler vil sammen med instruktørteamet og jeg få nogle udfordrende og sjove træningstimer i Prøvehallen.

I år er jeg igen en del af instruktørteamet omkring De Seje Krudtugler.
Anders Keun Nielsen

Cecilie Sofia Stenum Czepluchfra 1992
Jed hedder Cecilie og er den ene halvdel af rytmeinstruktør-teamet bag ´De hjemvendte´ i den kommende sæson. Vores kommende gymnaster skal glæde sig til en sæson med masser af nørderi, fordybelse, hygge og fed gymnastik. For mig er gymnastikken nemlig et frirum, der giver plads til at udvikle og udfolde sig kreativt – og nårh ja – så gør det mig glad i låget!
Jeg har erfaring med at udvikle rytmegymnaster, fra mine år som instruktør for HGF GymTeam – samt mine mange år som gymnast på diverse udtagede rytme og dansehold i København.

Ved siden af gymnastikken er jeg uddannet lærer og arbejder på en af Sjællands skønneste efterskoler. Skal du gøre mig rigtig glad, skal du bare nynne titel-melodien fra Star Wars, eller spille noget lækkert rap-musik.
Så hvis du vil have træninger fyldt med højt humør, udfordringer og god musik – så er ´De hjemvendte´ det helt rigtige valg.

I år er jeg instruktør på Efter-efterskoleholdet; ´De hjemvendte´.
Cecilie Sofia Stenum Czepluch

Christine Hansenfra 1987
Jeg hedder Christine og er den ene halvdel af instruktør-teamet på ”Spilopperne”.

Gymnastik og bevægelse i det hele taget har altid været en stor del af mit liv, og jeg har både erfaring med spring- og rytmegymnastik. Udover en masse undervisningserfaring, så har jeg selv gået på Københavns rep-hold, på diverse lokalhold og tidligere har jeg gået på Gymnastikhøjskolen i Ollerup og på Vejstrup efterskole.

Jeg bor i Valby sammen med min kæreste og vores søn, og i arbejdslivet er jeg gymnasielærer på Ørestad gymnasium, hvor jeg underviser i idræt og biologi.

I år skal jeg være instruktør på Spilopperne sammen med Michelle.
Christine Hansen

Dan Abildskov fra 1986
Jeg hedder Dan og skal være instruktør på DM drengene. Jeg er 32 år og har tidligere været gymnast på flere landsdelshold og har gået til gymnastik siden jeg var barn.

Jeg har siden jeg var 15 år været instruktør i springgymnastik og glæder mig super meget til at komme igang igen sammen med de friske drenge.

I år skal jeg være instruktør på DM Drengene sammen med Eyyüphan.
Dan Abildskov

Eyyüphan Sarikurtfra 1976
Jeg hedder Eyyüphan, er uddannet idrætslærer/ bevægelses vejleder.
Jeg har tidligere været deltager på Powerfamilier og Voksenspring hos Valby IF og dyrker løb, yoga og spiller fodbold i min fritid. Jeg glæder mig til at lave en masse sjove aktiviteter sammen med jer i den næste sæson. På Familieholdet vil vi stræbe efter at både børn og voksne, får sved på panden, hygger sig og har det sjovt sammen.

I år er jeg instruktør på Familie-kaos og DM drengene.


Eyyüphan Sarikurt

Freja Marie Balstrupfra 2001
Jeg hedder Freja Balstrup, og jeg elsker at danse. Jeg er 17 år gammel, og skal i år undervise i dans på ‘DanceMix’ og på ‘Hit Fit Danse’.
Jeg har været i foreningen siden jeg var ca. 9, og i den tid har jeg prøvet at være både gymnast, hjælpetræner og instruktør. Jeg holdt en pause fra foreningen sidste år, for at kunne udvikle mig endnu mere inden for dans, så det skete på danselinjen på Glamsdalens Idrætsefterskole, hvor jeg dansede på førsteholdet og deltog i konkurrencer og shows, såsom HipHop-Unite, Kaufmann Cup og DM i dans for efterskoler.

Som sagt så elsker jeg at danse, og jeg håber, at jeg kan komme til at dele den danseglæde med jer.

I år skal jeg undervise på DanceMix og HIT FIT Dance.
Freja Marie Balstrup

Henriette Bertramfra 1992
Jeg er 26 år og er ved at afslutte mit studie i veterinær medicin på Landbohøjskolen.
Jeg er fra Nordjylland og har dyrket gymnastik siden 2. klasse på lokalhold, landsdelshold, ungdomshold og rephold. I mange år har jeg trænet springgymnaster i lokalforeningen i Jylland og har også trænet rytmesiden på Brønderslev Landsdelshold.

Jeg har tidligere været en del af instruktørteamet på De Seje Krudtugler og glæder mig over at være tilbage I Valby IF – denne gang som en del af instruktørteamet på Springkids.
Henriette Bertram

Jasmin Lin Gao Flinkfra 2002
Hej jeg hedder Jasmin, og jeg er 16 år gammel. Jeg er lige gået ud af niende klasse, og skal nu til at begynde på Stepz danseuddanelse. Jeg skal også snart til at starte, min anden sæson her i ValbyIf, hvilket jeg glæder mig rigtig neget til!

Da jeg var mindre har jeg været hjælpetræner, gennem flere år, og derefter undervist forskellige steder. Jeg har en masse erfaring inde for dans, for eksempel inde for performance, da jeg selv optræder til forskellige events, og bla har medvirket i Ultra´s dance crew og X-factor. Jeg kan danse næsten alle stilarter, men mit ´hovedfag´ er hiphop/street dance, som jeg primært også vil undervise i på mine hold.

I år har jeg tre dansehold i Valby IF.
Jasmin Lin Gao Flink

Jeanette Susanne Grathwohl fra 1996
Jeg hedder Jeanette og kommer til at være rytmetræner på Valby springerne.
Som gymnast på Valby springerne kan du se frem til fedt rytmegymnastik. Vi skal have det sjovt og lege med forskellige genre indenfor gymnastikken og dansens verden.

Jeg har selv været aktiv i mange år og gået på diverse DGI landsdelshold. Derudover har jeg min erfaring som instruktør fra Bukkerup gymnastikforening, hvor jeg har undervist 7 år og fra DGI Junior Nord, hvor jeg underviste 2 sæsoner.

Når jeg ikke underviser i Valby IF, så bor jeg på Amager og læser til sygeplejerske.

I år skal jeg være instruktør på Valby Springerne.
Jeanette Susanne Grathwohl

Julie Hagen Bøgevigfra 1979
Jeg hedder Julie, er 38 år og bor i Valby med min mand og vores 2 børn. Jeg er underviser på Hit Fit Dance sammen med Line. Til daglig læser jeg Professionsbachelor i ernæring og sundhed på Metropol. Jeg har altid dyrket meget sport og prøvet alle mulige sportsgrene af. Blev uddannet til Step fit instruktør i 2010 og som Hit Fit Dance-instruktør i 2014. Jeg har været instruktør i Valby IF i 5 sæsoner og glæder mig til at komme igang med den 6. sæson. Jeg glæder mig til en ny sæson sammen med Line og Hit Fit Dance holdet.

Jeg skal i år være instruktør på Hit Fit Dance.


Julie Hagen Bøgevig

Katrine Thorningfra 1981
Jeg hedder Katrine Thorning. Jeg bor i Valby sammen med min familie - 3 piger og deres far Peter. De to ældste piger har gået til gymnastik i Valby IF de seneste 6 -7 sæsoner. Vi har haft en masse gode oplevelser sammen igennem gymnastikken og nydt godt af Valby IF´s lokale foreningsånd, og nu er det på tide at give noget af det gode, vi har fået, videre.
Jeg arbejder til dagligt som lærer og underviser blandt andet i motorik og idræt. Jeg har derudover efteruddannelse som bevægelsesvejleder, og heraf min interesse for gymnastik og motorisk udvikling hos børn.

I år er jeg instruktør på Mor/far barn.
Katrine Thorning

Malene Carlsenfra 1995
Jeg hedder Malene, jeg er 22 år og læser til lærer.
Jeg har arbejdet som instruktør gennem 7 sæsoner, hvor jeg har haft mange forskellige børnehold og rytmehold for børn fra 3 til 12 år. Jeg har selv dyrket gymnastik gennem forskellige lokalhold, DGI-hold og Rytmisk Grand Prix gymnastik.

I år skal jeg være instruktør på Mini Dance sammen med Signe.
Malene Carlsen

Marie Nielsenfra 1978
Jeg hedder Marie og jeg er 40 år. Jeg har dyrket rytmegymnastik siden jeg var 10 år og har gået til moderne dans som voksen. Jeg har DGIs instruktøruddannelse og har været instruktør for børn, unge og voksne i 15 år i Albertslund. Jeg har en søn Otto på 10 år og en datter Ellen på 7 år, som begge går til springgymnastik i Valby IF.

Det vigtigste for mig som instruktør er at være med til at udvikle gymnasternes bevægelseskvalitet og bevægelsesglæde. Det skal være sjovt at gå til gymnastik og børn skal udvikle sig med hele kroppen.

Jeg glæder mig til endnu et år i Valby IF.
I år som en del af instruktørteamet på Raketterne 6-8 år.
Marie Nielsen

Martin Pham Carlslundfra 1976
Mit navn er Martin Pham Carlslund. Jeg er far til Anna på 1 år, Theo på 4 år og Sarah på 9 år. Både Theo og Sarah er gengangere ved Valby IF, så jeg har fulgt med når de er på. I år håber vi på at give alle tumletroldene en rigtig god og spændende sæson med en masse redskabsbaner.

Når jeg ikke tumler med børnene, er jeg major i hæren. Her igennem arbejdet er jeg vant til at arbejde med fysiske udfoldelser. Er ligeledes uddannet førstehjælpsinstruktør hvis uheldet skulle opstå.

I år skal jeg være instruktør på Tumletroldene sammen med Trang.
Martin Pham Carlslund

Mette Marie Balstrupfra 1981
Mette har undervist og arbejdet med gymnastik og fysiske træning de sidste 25 år. Hun har undervist både børne- og voksenhold, i alt fra rytmisk gymnastik over aerobic til funktionel træning med kroppen som vægt og en masse sved på panden.
Mette har brugt en del år på at få hele familier til at få pulsen op, og startede i sin tid Powerfamilier sammen med sin mand og børn.

I år skal jeg stå i spidsen for det super seje H.I.T hold.

Mette Marie Balstrup

Michael Glödefra 1969
Jeg hedder Michael Glöde og har sammen med Tina været instruktør på De Seje Krudtugler siden 2012. Jeg synes det er fedt at lege og er til næsten alt slags sport. En stor del af mit liv har dog været håndbold, hvor jeg i mange år har spillet for F.I.F. I mine unge år har jeg også leget lidt med gymnastikken. Jeg bl.a. er uddannet gymnastik-ungdomsintruktør under DGI - lederkursus 1.

De Seje Krudtugler vil sammen med instruktørteamet og jeg få nogle udfordrende og sjove træningstimer i Prøvehallen/DGI Byen.

Igen i år skal jeg være instruktør på De seje krudtugler.


Michael Glöde

Michelle Brusch Pedersenfra 1989
Jeg hedder Michelle og er 28 år. Sammen med Christine Hansen træner jeg 2-3 årige på ”Spilopperne”.

Mit hjerte banker for dans og børn, hvorfor jeg altid har beskæftiget mig med begge. Jeg har selv danset i mange år, og jeg har tidligere haft en danseskole for børn mellem 5 og 13 år, hvor jeg underviste i hiphop, showdance, jazz og styrketræning.

Til daglig er jeg lægestuderende, og jeg bor sammen med min kæreste og vores lille datter i Valby.

I år skal jeg være instruktør på Spilopperne sammen med Christine.
Michelle Brusch Pedersen

Mie Jacoby Heinkovfra 1987
Jeg hedder Mie, og er uddannet pædagog og arbejder i en integreret institution, hvor jeg er i vuggestuen.

Jeg har undervist i springgymnastik de sidste 10 år, på hold fra 1-18 år. Jeg syntes det er fantastisk at undervis i gymnastik, at følge gymnasternes udvikling, juble når det går godt, give en krammer når tingen ikke lykkedes og kunne grine og hygge mig samtidig med vi er seriøse.

I år skal jeg være instruktør på De Seje Krudtugler og Valby Springerne.

Mie Jacoby Heinkov

Mikkel Vollesenfra 1990
Jeg hedder Mikkel og skal stå for springsiden på ´De hjemvendte´.
For mig betyder det meget, at vi har et fedt hold for alle jer der kommer hjem fra efterskole eller for jer som er blevet lidt for gamle til at gå på juniorholdet. Jeg har sprunget for fuld kraft på blandt andet Gladsaxe Senior Herrer og Københavns Rep. Springgymnasterne på ´De hjemvendte´ kan se frem til et hold, hvor der bliver gået i dybden med ens springfærdigheder, både med henblik på at lave større spring, men også for at blive bedre til de spring, man allerede kan. Selv har jeg været instruktør for Herlev Mini Drenge og mine træninger er karakteriseret ved at indholde individuelle rettelser, fokustræninger og læring ved at lege.

Når jeg ikke springer, er jeg IT-ingeniør kandidat studerende og arbejder som IT-assistent hos Sticks’N’Sushi. Som billedet afslører har jeg et fuldvokset skæg – hvilket betyder at jeg faktisk ikke har set sin egen hage i 4 år. Så gymnaster der overvejer ´De hjemvendte´ kan se frem til et sammenhold, der bliver skabt gennem tilblivelsen af en fantastisk opvisning, samt den fede fornemmelse det giver, at komme ud i hele landet og vise hvad man kan.

I år er jeg instruktør på Efter-efterskoleholdet; ´De hjemvendte´.

Mikkel Vollesen

Nicki-Gean Lefevrefra 1986
Jeg hedder Nicki-Gean, er gift med Stine og far til 2 søde piger, som sidste år gik på MiniMix+. Jeg har i mange år trænet sportskarate og i en årrække været på landsholdet.
Jeg er født og opvokset i Valby, hvor jeg nu bor med min familie, og jeg synes det er vigtigt, vi har et attraktivt fritidstilbud til byens børn og unge.

Jeg er læreruddannet med bl.a. idræt på linje og arbejder på en folkeskole i Hvidovre. Desuden læser jeg diplomuddannelse i ledelse.

Nicki-Gean Lefevre

Nicoline Sarikurtfra 1974
Jeg hedder Nicoline og er certificeret Stott Pilates Instruktør og autodidakt danseunderviser. Jeg har undervist i mavedans, bollywooddans og pilates siden 2000 og har danset og optrådt i mere end 20 år. Jeg dyrker yoga og løb i min fritid og har for nylig føjet Capoeira til min liste over interesser. Jeg glæder mig til at lave en masse sjove aktiviteter sammen med jer i den næste sæson. På Familie-kaos vil vi stræbe efter at både børn og voksne, får sved på panden, hygger sig og har det sjovt sammen.

I år er jeg instruktør på Familie-kaos.

Nicoline Sarikurt

Patricia Beyerfra 2001
Hej mit navn er Patricia, jeg er 17 år og er lige startet på erhvervsuddannelsen i Roskilde. Jeg har gået til gymnastik i 4 år, på lidt forskellige hold. Jeg har som min store debut inden for gymnastik gået på Vejstrup efterskole i skoleåret 17/18.
I år glæder jeg mig til at, få nogle sjove træninger med både udfordringer, gode udviklinger og sjov og ballade.


I år skal jeg være instruktør på Valby Springerne.
Patricia Beyer

Signe Sølberg fra 1994
Jeg hedder Signe og er 24 år. Til dagligt arbejder jeg som pædagog for unge med særlige behov. Jeg har dyrket spring- rytme gymnastik siden jeg var helt lille. Både i Næstved hvor jeg oprindeligt kommer fra og senere hen i DGI storkøbenhavn.

I år skal jeg være instruktør på MiniDance.
Signe Sølberg

Stine Bzorek Lefevrefra 1984
Jeg hedder Stine, er gift med Nicki-Gean & sammen har vi 2 piger; Nellie & Silje. Jeg er uddannet lærer og arbejder til daglig på en privatskole i Hvidovre.

Gymnastik har altid været en stor del af mit liv, og i mine snart 34 år har jeg været gymnast på alt fra forældre-barn- og puslingehold til forskellige spring-, opvisnings- og konkurrencehold. Jeg har desuden gået på gymnastikefterskole og været et halvt år på Gymnastikhøjskolen i Ollerup. Jeg synes, det er langt sjovere at hoppe og springe frem for at lave rytmiske serier, jeg alligevel ikke kan huske.

Jeg har siden teenageårene været hjælpetræner og instruktør for forskellige spring-rytme-hold. Jeg har taget diverse kurser i sikkerhed og modtagning, ligesom jeg er uddannet ”fremtidens idrætsleder”. I år er det 2. sæson, jeg skal have hold i Valby IF, hvilket jeg glæder mig meget til.

I år skal jeg være en del af instruktørteamet på Springlopperne og TurboMix.
Stine Bzorek Lefevre

Sørine Emilie Lundbergfra 1995
Jeg hedder Sørine og er den anden halvdel af rytmesiden på efterefterskoleholdet – De hjemvendte. Jeg har selv gået til gymnastik så længe jeg kan huske, og de senere år også danset en del. Det jeg elsker mest ved gymnastikken, er måden det kan skabe venskaber og samtidig giver mulighed for individuel udvikling.
Til dagligt læser jeg medicin på KU og har et lidt for stort tidsforbrug på hunde-videor.
Med Efter-efterskoleholdet ”De hjemvendte” ser jeg frem til en sæson fuld af sjove, svedige og udfordrende træninger, som skal lede os til nogle super fede opvisninger i foråret.

I år er jeg instruktør på Efter-efterskoleholdet; ´De hjemvendte´.
Sørine Emilie Lundberg

Tina Kroghfra 1970
Jeg hedder Tina og har været instruktør på De Seje Krudtugler siden 2010.
Jeg har dyrket gymnastik siden jeg var barn, og har sidenhen været instruktør på div. børnehold, rep-hold og elitehold.
Jeg har i flere år været kursusinstruktør og vejleder for nye gymnastik-
instruktører i DGI. Jeg er uddannet gymnastikinstruktør fra bl.a. gymnastik-
højskolen i Ollerup og har i en årrække undervist i gymnastik på Gudenaadalens ungdomsskole.

De Seje Krudtugler vil sammen med instruktørteamet få nogle udfordrende og sjove træningstimer.

Jeg skal igen i år være instruktør på De Seje Krudtugler.


Tina Krogh

Trang Pham Carlslundfra 1982
Mit navn er Trang Pham Carlslund. Jeg er mor til Anna på 2 år og Theo på 5. Theo har tidligere gået på tumlingeholdet og snakker stadig meget om dette. Vi håber på at kunne give alle tumletroldene en rigtig god og spændende sæson med en masse redskabsbaner.

Skulle uheldet ske er jeg uddannet førstehjælpsinstruktør.

Når jeg ikke laver gymnastik så er jeg oversergent i Forsvaret, men læser pt. Jeg har i de yngre dage gået en del til rytmisk gymnastik. Jeg elsker at være fysisk aktiv og prøve nye udfordringer.

I år skal jeg være instruktør på Tumletroldene sammen med min mand Martin.
Trang Pham Carlslund

Alma Andersen Hjertingfra 2004
Jeg hedder Alma og er 14 år gammel. Jeg elsker at bevæge mig med min krop. Siden jeg var fire år gammel, har jeg gået til akrobatik og 5 år på springgymnastik, og jeg har virkelig været glad for det! Jeg har lært nogle fede nye ting, og jeg vil rigtig gerne som hjælpetræner give alt dette videre til andre børn:)
Jeg har tidligere været hjælpetræner på De Seje Krudtugler og MiniMix+. Jeg glæder mig til en ny sæson sammen med alle de seje VIF børn.
Jeg skal selv gå på Valby Springerne.

Jeg skal i år være Mini-instruktør på Springlopperne og TurboMix.
Udover det snupper jeg også lige et år mere som hjælpetræner på De Seje Krudtugler.


Alma Andersen Hjerting

Alma Cløigaard Bahnfra 2005
Jeg hedder Alma og er 13 år gammel. Siden jeg var fire år gammel, har jeg gået til akrobatik/springgymnastik, og i de sidste 3 år har jeg været en del af Valby IF. I Jeg har lært nogle fede nye ting ved selv at gå til gymnastik, og jeg vil rigtig gerne som hjælpetræner give alt dette videre til andre børn. Sidste år var jeg hjælpetræner på De Seje Krudtugler og MiniMix+, det glæder jeg mig meget til at være igen i år.
Jeg skal selv gå på Valby Springerne.

Jeg skal i år være Mini-instruktør på Springlopperne og TurboMix.
Udover det snupper jeg også lige et år mere som hjælpetræner på De Seje Krudtugler.Alma Cløigaard Bahn

Alma Dalsgaardfra 2006
Jeg hedder Alma og er 11 år. Jeg elsker gymnastik og har gået til det siden jeg var 2 år gammel de sidste år i VIF. Før det i Hermes og tidligere 2 år i en Amerikansk forening, da jeg boede i Japan. Jeg glæder mig til at være hjælpetræner igen i år. Sidste år var jeg hjælpetræner på Raketterne.
Jeg skal selv gå på Valby Springerne.

I år skal jeg være hjælpetræner på Springlopperne.
Alma Dalsgaard

Amanda Clara Mortensenfra 2005
Jeg hedder Amanda og er 12 år. Jeg glæder mig til at fortsætte som hjælpetræner på Familieholdet. Jeg har dyrket gymnastik i flere år og svømmet siden jeg var lille - og jeg elsker at være sammen med mindre børn og lære dem nyt.

Jeg skal i år være hjælpetræner på Familieholdet.
Amanda Clara Mortensen

Anna Pagh Pedersenfra 2006
Jeg hedder Anna og er 11 år og går i 6. klasse på Hanssted skole. Jeg har gået til gymnastik og dans i Valby IF fra jeg var helt lille, og jeg går stadig til dans.
Jeg elsker at danse og glæder mig til at skulle danse med en masse søde børn.

I år er mit første år som hjælpetræner i Valby IF.
Jeg skal være hjælpetræner for dans 4-6 år.
Anna Pagh Pedersen

Astrid Dam Johannsenfra 2004
Jeg hedder Astrid og er snart 14 år. Jeg har gået til springgymnastik i 4 år i Valby IF. Først 2 sæsoner på Raketterne og derefter på det tidligere Springmix. Jeg er glad og frisk og har godt humør og humor. Jeg elsker at være hjælpetræner og undervise i gymnastik. Jeg har været hjælpetræner i 2 år, sidste år på De Seje Krudtugler og MiniMix+.
Jeg glæder mig til endnu et rigtig sjovt og udfordrende gymnastikår sammen med de skønne VIF børn.

Jeg skal selv gå på Valby Springerne.

Jeg skal i år være Mini-instruktør
Udover det snupper jeg også lige et år mere som hjælpetræner på De Seje Krudtugler.

Astrid Dam Johannsen

Cecilie Sundenæsfra 2004
Jeg hedder Cecilie, og er 14 år gammel. Jeg elsker gymnastik og jeg har selv gået til rytmisk gymnastik i mange år. Det her er min første sæson i Valby IF, og jeg glæder mig til at lære nogle af de ting jeg selv har lært ved at gå til gymnastik videre til andre børn, og til at lære jer alle at kende.


Jeg skal i år være hjælpetræner på Springlopperne, Turbomix og Mini Dance.
Cecilie Sundenæs

Ella Frommeltfra 2005
Jeg hedder Ella og er 13 år. Jeg har gået på Springgymnastik i Valby IF i 3 år. Jeg Jeg elsker at lege og lave gymnastik og har stor glæde ved at være hjælpetræner. Jeg går på en skole hvor vi hjælper de mindre børn, og jeg har selv en lillesøster og er vant til at lege med hende. Jeg har været hjælpetræner i Valby IF i 2 år og glæder mig meget til endnu et år.


Jeg skal selv gå på Valby Springerne.

Jeg skal i år være Mini-instruktør på Springlopperne og TurboMix.
Udover det snupper jeg også lige et år mere som hjælpetræner på De Seje Krudtugler.

Ella Frommelt

Iben S. Olsenfra 2006
Jeg hedder Iben og er 12 år gammel. Jeg har gået til gymnastik i tre år og til svømning i syv år. Jeg går i 6.b på Ålholm skole. Jeg var sidste år hjælpetræner på Raketterne.

Jeg skal i år være hjælpetræner på Spillopperne 2-3 år.
Iben S. Olsen

Ida Bergfra 2004
Hej jeg hedder Ida og jeg er 15 år. I sidste sæson var jeg hjælpetræner for Showkids. Det er første gang jeg prøvede kræfter med at være hjælpetræner, og jeg blev super glad for det.
Jeg har selv gået på Springmix i to år. Nu går jeg på et konkurrencehold i Hvidovre. Det har jeg gjort i to år. Sammenlagt har jeg gået i til gymnastik i 7 år, så jeg har en del erfaring. Jeg glæder mig rigtig meget til et godt år med en masse sjov og gymnastik med Springkids og resten af Valby IF.

I år skal jeg være Mini-Instruktør på Spingkids.
Ida Berg

Kiki Lyngholm Jacksonfra 2003
Jeg hedder Kikki og er 15 år gammel. Jeg har selv i flere år dyrket gymnastik på Springmix og glæder mig til at skulle være MINI-Instruktør. Sidste år var jeg hjælpetræner på DSK, Raketterne, MiniDance og Troldeunger.

Jeg skal selv gå på Valby Springerne.

I år skal jeg være Spring-Instruktør på Raketterne og Mini-instruktør på Springkids.
Udover det snupper jeg også lige et år mere som hjælpetræner på De Seje Krudtugler.
Kiki Lyngholm Jackson

Madeleine Frandsenfra 2004
Jeg hedder Madeleine og er 14 år gammel. Jeg elsker gymnastik og jeg elsker at undervise børn. Jeg er tidligere konkurencegymnast fra Hvidovre, men har i de seneste år været gymnast på det tidligere Springmix her i Valby IF.
Jeg har været hjælpetræner i 2 år på De Seje Krudtugler og sidste år var jeg også med på MiniDance og Troldeunger.

Jeg skal selv gå på Valby Springerne.

I år skal jeg være Spring-Instruktør på Raketterne og Mini-Instruktør på Springkids.
Også snupper jeg også endnu et år sammen med De Seje Krudtugler.
Madeleine Frandsen

Nilhan Zara Sarikurtfra 2005
Jeg hedder Nilhan og er 12 år gammel. Jeg har gået til dans, springgymnastik, rytmik, power familier og svømning. Jeg går i 7. klasse og er en glad og hjælpsom pige med et godt overblik og masser af humor. De sidste par år har jeg været hjælpetræner på Familieholdet. Jeg glæder mig meget til sjov og spas sammen med Familie-kaos igen i år.

I år skal jeg være hjælpetræner på Familie-kaos.
Nilhan Zara Sarikurt

Sofie Pflug-Christensenfra 2006
Jeg hedder Sofie, er 11 år gammel og går i 6. klasse på Hvidovre Privatskole. Jeg har gået til gymnastik i 10 år i Hvidovre. Her har jeg både gået til konkurrencegymnastik, mor, far og barn og meget andet. Jeg elsker at lære fra mig, og jeg møder for det meste altid op med et stort smil på læben. Det er første gang jeg skal prøve kræfter med at være hjælpetræner, så det glæder jeg mig meget til.

I år skal jeg være hjælpetræner for Springlopperne, Turbomix og Springkids.
Sofie Pflug-Christensen

Vega Erlang Treebak fra 2006
Jeg hedder Vega og er 12 år gammel. Jeg har været gymnast siden jeg var 4 år, først i ODK og de sidste mange år i Valby IF. Jeg glæder mig til at prøve kræfter med ansvaret som hjælpetræner igen i år. Sidste år var jeg hjælpetræner på Raketterne.
Jeg skal selv gå på Valby Springerne.

Jeg skal i år være hjælpetræner på Springlopperne.
Vega Erlang Treebak