Warning: Undefined array key "verify" in /customers/3/4/0/valbyif.dk/httpd.www/include/functions.php on line 1456

Udprint denne side
Trænere i Valby Idrætsforening Kontakt Valby IF

Anders Keun Nielsenfra 1979
Jeg hedder Anders og har dyrket springgymnastik siden jeg var helt lille i Steneved på Sydsjælland.

Jeg har i de sidste mange år været træner i Valby IF - Gymnastik.

I år er jeg igen en del af instruktørteamet omkring DSK og glæder mig til sjove og udfordrende træningstimer i Prøvehallen.
Anders Keun Nielsen

Asger Nyholm Ibsenfra 1988
Jeg hedder Asger og har lavet gymnastik i hele 29 år - og har trænet for både børn, unge og voksne. Jeg har selv dyrket gymnastik på både Rephold, Rytmehold og Hyggehold - og han glæder sig til en sæson med AfterREP Spring:

Et AfterREP hold skal netop være en blanding af høj kvalitet i springene, stor udfordring i det rytmiske alt imens hygge, leg og humør er i centrum. Jeg glæder mig til i samarbejde med dygtige gymnaster at lave en seriøs og underholdene gymnastikopvisning og selvfølgelig nogle sjove træninger
Asger Nyholm Ibsen

Camilla Hahn Hinrichsenfra 1996
Jeg har i de seneste 12 år været instruktør i Solrød Gymnastikforening. Der har jeg haft alt lige fra hyggehold med de mindste på 1 år til øvede springhold med de unge voksne på 18, så jeg har fået testet det meste af inden for gymnastikkens verden.

Og nu glæder jeg mig meget til at starte i Valby IF.

Til daglig læser jeg cand.merc.(kom) på CBS, og når jeg ikke er der, er jeg på arbejde i virksomheden Goodiebox.

Jeg skal være instruktør på DSK.
Camilla Hahn Hinrichsen

Cecilie Sofia Stenum Czepluchfra 1992
Jed hedder Cecilie og er initiativtager til holdet Damerne.

Vores kommende gymnaster skal glæde sig til en sæson med masser af nørderi, fordybelse, hygge og fed gymnastik. For mig er gymnastikken et frirum, der giver plads til at udvikle og udfolde sig kreativt – og nårh ja – så gør det mig glad i låget!

Jeg har erfaring fra mine år som instruktør for HGF GymTeam – samt mine mange år som gymnast på diverse udtagede rytme, rep og dansehold i København.

Ved siden af gymnastikken er jeg uddannet lærer og arbejder på en af Sjællands skønneste efterskoler. Skal du gøre mig rigtig glad, skal du bare nynne titel-melodien fra Star Wars, eller spille noget lækkert rap-musik.
Cecilie Sofia Stenum Czepluch

Conni Boutrup Holmberg Jensenfra 1982
Jeg har tidligere været træner igennem flere år i Herlev Idrætsforening for både børn, unge og motionsdamer, imens jeg selv gik til rytmisk dans og på fællesholdet i DGI-byen.

Efter 15 års pause og en mand og to børn rigere tænkte jeg at starte igen og det gør jeg med holdet dans og bevægelse.

Jeg skal være instruktør på Rytmetøserne.
Conni Boutrup Holmberg Jensen

Dan Abildskov fra 1986
Jeg hedder Dan og er instruktør på DM drengene. Jeg har tidligere været gymnast på flere landsdelshold og har gået til gymnastik siden jeg var barn.

Jeg har siden jeg var 15 år været instruktør i springgymnastik og glæder mig super meget til at komme igang igen sammen med de friske drenge.

I år skal jeg være instruktør på DM Drengene.
Dan Abildskov

Emilie Marie Steenberg fra 1997
Jeg ELSKER at bevæge mig og lave gymnastik, og for mig er gymnastikken det sted, hvor jeg kan trække vejret, slå hjernen fra og bare give den gas. Der findes ikke noget bedre end at gå i bad efter en helt igennem svedig træning!

Jeg har selv gået på Københavns Udtagede Piger, Københavns Rep og er lige kommet hjem fra Ollerup Gymnastikhøjskole. Som instruktør har jeg erfaring fra talentsholdpiger og rytmepiger i Gladsaxe IF.

Jeg glæder mig helt vildt til, at vi skal svede, grine, udvikle os og bare lave en masse lækker gymnastik sammen. Det bliver mega fedt!

Jeg skal i år være instruktør på DGI Storkøbenhavn , Københavns Udtagede Piger, KUP
Emilie Marie Steenberg

Freja Marie Balstrupfra 2001
Jeg hedder Freja Balstrup, og jeg elsker at danse og fjolle. Jeg skal i år undervise på ‘Tumlingerne’ og på ‘Hit Fit Dance’.

Jeg har været i foreningen siden jeg var ca. 9, og i den tid har jeg prøvet at være både elev, hjælpetræner og træner. 

Jeg holdt en pause fra foreningen forrige år, for at kunne udvikle mig endnu mere personligt og inden for dans, hvilket skete på danselinjen på ’Glamsdalens Idrætsefterskole’, hvor jeg dansede på førsteholdet og deltog i konkurrencer og shows, såsom HipHop-Unite, Kaufmann Cup og DM i dans for efterskoler.

Jeg starter nu på mit andet år af HF på HFC-Efterslægten, som jeg nyder at være på. Jeg har idræt flere gange i ugen, og så selvfølgelig de sædvanlige fag. Så doven får jeg ikke lov at være.
Som sagt så elsker jeg at danse og fjolle, og jeg håber, at jeg kan dele den glæde med nogle af jer.


I år skal jeg være instruktør på Tumlingerne, Springtrolde og Hit Fit Dance.
Freja Marie Balstrup

Freya Løye Melhedefra 2000
Jeg hedder Freya og træner de to Hiphop hold.

Min store fritidsinteresse er dans!

Jeg danser selv en masse til hverdag på danseskolen “Fredie Pedersen”. Og har danset i 5-6 år. Jeg er meget glad for at danse, selv lave egne koreografier og bevæge mig til musikken.

Jeg glæder mig til at komme igang både med endnu et skolehold på Kirsebærhavens skole og de to Hip Hop hold.
Freya Løye Melhede

Iben Maria Bruunfra 1977
Jeg hedder Iben Maria Bruun og er mor til to Valby IF børn. Jeg har været træner for De Springende Rytmerotter i sæsonen 2015-2016. Derudover har jeg i flere år deltaget som forælder på De Seje Krudtugler.

Udgangspunktet for mig er, at enhver træning først og fremmest skal være sjov.

Derfor vil jeg glæde mig til en sæson med Stjernerne.
Iben Maria Bruun

Jasmin Lin Gao Flinkfra 2002
Jeg hedder Jasmin og er uddannet danser fra STEPZ Danseuddannelsen 2018/2019. Jeg har danset i mange år på Stepz, og har tidligere gået først på Stepz Forskolen og derefter på Eliteskolen, før jeg søgte optagelse på Stepz Danseuddannelsen.

Jeg har medvirket som danser for STEPZ bl.a. til X – Factor, Guldtuben, Flashmob med Albert Dyrlund, Fashion Show Ilum, ARTiig pop-up Exhibition på DAC, TEXTILSKOLEN/Kulturnatten 2018. Derudover har hun medvirket i Detour Urban Dance Festival.

Til dagligt underviser jeg fast i Hop Hop på STEPZ Vesterbro, og hjælper til på mange af Stepz’ andre dansehold. Jeg har tidligere undervist i Valby IF - Gymnastik og vender nu tilbage som underviser på skoleholdene.
Jasmin Lin Gao Flink

Jessica Marie Meincke Kastrupfra 2002
Mit navn er Jessica, hende med det lyse hår.

Jeg har gået på Sorø Gymnastikefterskole 18/19. De sidste 5 år har jeg gået til springgymnastik, samt på forskellige udtagede opvisningshold.

Jeg er klar på at give vores gymnaster nogle fede oplevelser med seje udfordrende springoplevelser og fede oplevelser med rytmisk gymnastik.

Jeg skal i år være instruktør på Spring Rytme Tøsserne.
Jessica Marie Meincke Kastrup

Line Munk Christiansenfra 1989
Når jeg er instruktør kan jeg lide at sætte fællesskabet og udvikling i fokus. Vi skal have det sjovt, prøve nye og anderledes springbaner af og bruge en masse energi. 

Gymnastikken har været en del af mit liv siden jeg var 3 år. Jeg er vokset op i den lille gymnastikforening, hvor vi måtte finde på kreative løsninger, når man har et forsamlingshus med 2 pæle i midten som "hal". Igennem årene har jeg været springgymnast, mini-instruktør, juniorinstruktør, camp-instruktør og frivillig projektleder i DGI Storkøbenhavn. Efter en del års pause er jeg igen startet som gymnast på DGIs AFTERrep hold. 

Ved siden af gymnastikken bruger jeg en del tid på wakeboarding, mit bofællesskab og nørde facilitering og læring hos Roskilde Festival. 

Jeg glæder mig til at starte de nye skoldehold op i samarbejde med Valby IF.
Line Munk Christiansen

Maja Louise Obel Thomsenfra 2001
Jeg hedder Maja Obel Thomsen, og jeg elsker at fyre den af til god musik og fjolle. Jeg er ny i foreningen, men har før været træner for samme aldersgruppe i Hvidovre, og derudover er jeg selv TeamGym gymnast, hvilket jeg har været i ca. 8 år nu.

I skoleåret 2017/-18 gik jeg på Sorø Gymnastikefterskole, hvilket har været en fantastisk mulighed for at udvikle mig som både gymnast, træner og på det personlige plan.

Med en sejr til DM og andre fantastiske oplevelser i bagagen startede jeg sidste år på HF-Centret Efterslægten, som jeg her til sommer bliver student fra. Derudover er jeg igen tilbage til de vante omgivelser med Gymnastik og sjov. Jeg glæder mig til at dele min glæde for gymnastik og fjol med jer.

I år skal jeg være instruktør på Springtrolde.
Maja Louise Obel Thomsen

Maria Pedersen Dresselfra 1979
Jeg hedder Maria, og jeg har efterhånden været aktiv i Valby IF i en del år. Både som træner for et tumlingehold, da min yngste datter var mindre.

Jeg har siddet i bestyrelsen og nu gælder det så en hjælpende hånd på Stjernerne.

Jeg har 2 aktive piger i foreningen og selv nyder jeg godt af forældreholdet. Jeg glæder mig til at blive aktiv på Stjernerne.
Maria Pedersen Dressel

Marie Nielsenfra 1978
Jeg hedder Marie og har dyrket rytmegymnastik siden jeg var 10 år og har gået til moderne dans som voksen.

Jeg har DGIs instruktøruddannelse og har været instruktør i Valby IF i tre år. Tidligere har jeg været instruktør for børn, unge og voksne i 15 år i Albertslund. Jeg har en søn Otto og en datter Ellen, som begge går til springgymnastik i Valby IF.

Det vigtigste for mig som instruktør er at være med til at udvikle gymnasternes bevægelseskvalitet og bevægelsesglæde. Det skal være sjovt at gå til gymnastik og børn skal udvikle sig med hele kroppen.

Jeg glæder mig til endnu et år i Valby IF.
I år som en del af instruktørteamet på Stjernerne 7-9 år.
Marie Nielsen

Marlene Skousbøll Bendixfra 1984
Mit Navn er Marlene. Jeg er immigeret fra det mørke Jylland for 12 år siden og privat er jeg gift med Martin, (Instruktør på DM drengeholdet.), og vi har 3 øgler Kriger Malias, Max Trouble og Ninja Prinssen Marlin.
Til dagligt arbejder jeg som politimand på 9 år, og før det var jeg ansat som sergent i hæren i 4 år! Jeg elsker struktur og mit mellemnavn er omstillingsparat!

Jeg elsker alt slags sport. Noget er jeg bedre til end andet, og gynmastik har jeg først stiftet bekendtskab med i de senere år, da jeg begyndte til Crossfit, og jeg fandt ud af, at det kræver mere end et par gammel håndbold/fodbold ben at stå på hænder! Jeg er sprængfyldt med energi og nyder at give mine børn et sundt forhold til motion via leg. Jeg glæder mig til masser af grin, sved på panden, udfordringer og sammenhold.

I år skal jeg være instruktør på De Utrolige Gymnastik-familier.
Marlene Skousbøll Bendix

Martin Bendixfra 1984
Mit navn er Martin og jeg er gift med Marlene og sammen har vi 3 børn, Malias, Max og Marlin.

Jeg har erfaring fra springgymnastikken, hvor jeg var aktiv i ca. 8 år. De seneste par år har jeg dyrket Crossfit på et højt niveau, og her bruger jeg min gymnastikerfaring rigtig meget.

Til dagligt er jeg pilot i SAS, og jeg er derfor desværre ikke altid med til træningerne, men jeg bestræber mig på at være med til så mange som muligt!

Jeg glæder mig til at undervise i gymnastik og give dem masser af gode oplevelser samt små og store sejre!

I år skal jeg være instruktør på DM Drengene og De Utrolige Gymnastikfamiler.
Martin Bendix

Martin Pham Carlslundfra 1976
Mit navn er Martin og jeg er far til Sarah, Theo og Anna.

I år håber vi på at give alle tumletrolde en rigtig god og spændende sæson med en masse sjove og udfordrende redskabsbaner.

Ud over at tumle med børnene, bruger jeg også tid på at træne samt spille floorball i Prøvehallen. Igennem mit arbejdet som major i hæren, er jeg vant til at arbejde med fysiske udfoldelser. Er ligeledes uddannet idrætsinstruktør og førstehjælpsinstruktør.

I år skal jeg igen være instruktør på Tumletroldene sammen med min kone Trang
Martin Pham Carlslund

Mathias Møller Klausenfra 1987
Når Mathias ikke dufter til blomster, laver han gymnastik. Jeg hedder Mathias og har gået til gymnastik hele mit liv. Jeg har gået på mange hold rundt omkring. Nogle sjove, seriøse, sociale, fjollede, store og små hold. Nu klager kroppen lidt. Jeg kan godt lide at være kreativ og elsker fællesskabet. Jeg har tidligere været træner for små og store børn, for nybegyndere og meget øvede voksne.

Opvisningsprogrammet bliver ifølge Mathias: ´Lækkert, lidt svært og sjovt, men ikke for langt.
Mathias Møller Klausen

Maya Xiulian Stripp Lauritsenfra 2002
Mit navn er Maya, hende med det sorte hår.

Jeg har gået på Sorø Gymnastikefterskole 18/19 og har næsten hele mit liv været i gymnastikverdenen.

Som lille gik jeg til springgymnastik, men de sidste 7-8 år har gået til rytmisk konkurrencegymnastik.

Jeg er SÅ klar på at give vores gymnaster nogle fede oplevelser med rytmisk gymnastik.

Jeg skal i år være instruktør på Spring Rytme Tøsserne.
Maya Xiulian Stripp Lauritsen

Michael Glödefra 1969
Jeg hedder Michael Glöde og har sammen med Tina været instruktør på DSK siden 2012.
Jeg synes det er fedt at lege og er til næsten alt slags sport. Mit fritidsliv har indeholdt rigtig meget håndbold, hvor jeg i mange år har spillet for F.I.F. I mine unge år har jeg også leget lidt med gymnastik og har gennem de senere år opfrisket det en hel del via div. uddannelser og kurser.

Til dagligt nyder jeg udsigten over Københavns Havn fra det kurvede kobberdomicil ved Kalvebod Brygge. Jeg er gift med Tina og sammen har vi skønne Astrid der altid er klar på at hjælpe med div VIF opgaver når der er brug for det.

DSK vil sammen med instruktørteamet og jeg få nogle udfordrende, vilde og sjove træningstimer i Prøvehallen/DGI Byen.

Igen i år skal jeg være instruktør på DSK
Michael Glöde

Mie Jacoby Heinkovfra 1987
Jeg hedder Mie, og er uddannet pædagog og arbejder i en integreret institution, hvor jeg er i vuggestuen. I øjeblikket går jeg hjemme på barsel med min søn som er fra juli 2019.

Jeg har undervist i springgymnastik de sidste 10 år, på hold fra 1-18 år. Jeg syntes det er fantastisk at undervise i gymnastik, at følge gymnasternes udvikling, juble når det går godt, give en krammer når tingene ikke lykkedes og kunne grine og hygge mig samtidig med, at vi er seriøse.

Jeg skal i år være instruktør på Valby Springerne.
Mie Jacoby Heinkov

Mikkel Vollesenfra 1990
Jeg hedder Mikkel og har været gymnast i 22 år, hvor jeg blandt andet har været på REPholdet i 5 år. Derudover har jeg været træner for Nordsjællands Aspiranthold.

Min plan for afterrepholdet er at sørge for at gymnasterne får styrket deres teknik, med henblik på at få nogle flotte og sikre spring med til opvisningen. AfterREP Spring skal være et sted hvor man kan hygge sig, komme i form, og blive udfordret både på spring og på det rytmiske.
Mikkel Vollesen

Naja Agerbo Elholmfra 1985
Mit navn er Naja og jeg har lavet gymnastik siden jeg kunne gå. Jeg har en idrætslæreruddannelse fra Paul Petersens Idrætsinstitut.

Til dagligt arbejder jeg i HOFOR som projekmedarbejder.

Udover dette elsker jeg Disney sange, som indimellem kan være en belastning for mine omgivelser. Ellers bruger jeg min tid med familie, kærester og alverdens sjove idrætsting..

Iår skal jeg være instruktør sammen med Peter på det nye ValbyMix, der bliver et blandet hold af vores tidligere hold i SSB og skønne unge mennesker fra Valby.
Naja Agerbo Elholm

Nanna Juul-Olsenfra 1991
Jeg elsker at undervise, og brænder for at udvikle gymnasterne, samt at få dem til at bryde ud af deres comfort zone og prøve nye bevægelser.

Mit mantra er: “Udfordring er en god ting”

Jeg har selv tidligere gået på hold som: Stevns Elite, PI X, PI Elitepiger, KBH rep., og Viborgs Elitehold. Jeg har før undervist på bl.a.: Gymnastikefterskolen Stevns, Stevns Elite, Køge Bugt Grand Prix og et år på Københavns Udtagede Piger tidligere.

Vi har forberedt en masse lækker gymnastik til dig, så det eneste du skal gøre er at hoppe i træningstøjet, gribe vandflasken og møde op. Vi ses!

Jeg skal i år være instruktør på DGI Storkøbenhavn , Københavns Udtagede Piger, KUP
Nanna Juul-Olsen

Nicoline Geertsenfra 1990
Jeg hedder Nicoline og er dette år torvholder på holdet Damerne.

Jeg elsker gymnastik, dans og mærkelige bevægelser og har brugt en stor del af mit liv i en gymnastiksal.

For mig er gymnastikken med til at skabe fordybelse og kropsligt udtryk, hvilket jeg synes skaber en god balance mellem teknik og ”leg”. Jeg elsker når bevægelseskreativitet er i fokus.

Jeg har selv været aktiv på kbh-rep og minirep samt diverse udtagede hold i København.

Min instruktørerfaring stammer fra teamgym-dagene, hvor jeg har undervist i rytme for både mini, junior og ynglinge og har de seneste 2 sæsoner haft PI Opvisningsholdet. Derudover er jeg lærer på Haslev Idrætsefterskole, hvor jeg underviser 130 elever i gymnastik.
Jeg glæder mig til en sæson med sved, teknik, høj intensitet og masser af hygge.
Nicoline Geertsen

Nimi Schmidt Singhfra 2001
Jeg hedder Nimi - og træner Hiphop holdene.

Derudover danser jeg selv hiphop til hverdag - og har danset i 5-6 år.

Jeg er meget glad for at danse, være kreativ og selv lave egne koreografier.
Nimi Schmidt Singh

Patricia Beyerfra 2001
Mit navn er Patricia og jeg har lige sluttet noget af min uddannelse i Roskilde, og skal nu videre med at finde læreplads.

Jeg har længe interreseret mig i gymnastikkens verden, lige fra da jeg var lille elskede jeg at hoppe rundt på trampoliner og lave tricks.

Jeg har i alt gået til gymnastik i ca 4 år på nogle forskellige opvisningshold, men da jeg gerne ville mere med min gymnastik valgte jeg at tage på gymnastik efterskolen Vejstrup i årgangen 17/18.
 
Til træningeren bliver det udfordrende og sjov på samme tid for, en af de ting jeg har lært fra efterskolen, er at hvis man har det hyggeligt og sjovt på samme tid. Er det sjovere og nemmere at lære nye ting. Jeg har valgt at tager nogle ting med fra efterskolen som i skal prøve, for at få noget udforing som især har hjulpet mig til at blive en bedre springer.
I år skal jeg være træner sammen med Mie som faktisk er min gamle træner hvilket nok skal blive sjovt da vi laver sjov og balde mens der er hårdt og seriøst arbejde.

I år skal jeg være instruktør på Valby Springerne.
Patricia Beyer

Pernille Hjortgaard Jo Dimonfra 1995
Jeg hedder Pernille og jeg er 28 år.
Jeg har lavet gymnastik side jeg var 2 år og startede ud med mor/barn gymnastik som så mange andre. Siden da har jeg bevæget mig i mellem lokale rytmehold, sports acro og senest har jeg haft to fantastiske sæsoner på DGI Landsdelshold i København. Jeg elsker gymnastik og jeg brænder for at undervise!
Jeg glæder mig enormt meget til at være med til at bygge dette vigtige hold op, til samarbejdet med alle vores vilde og fede gæsteinstruktører og ikke mindst til at træne sammen med jer hver uge og se jer udvikle jer.
Vi skal lave en fed opvisning!

Jeg skal i år være instruktør på KBH MOVEO.
Pernille Hjortgaard Jo Dimon

Peter Adrian Thordal-Torradofra 1991
Mit navn er Peter og jeg er tidligere elite og konkurrence gymnast ved GIF.
De seneste mange år har jeg været instruktør i SSB og glæder mig nu meget til at være en del af Valby IF - Gymnastik.

Til dagligt arbejder jeg for Just-Eat hvor jeg sidder med Fleet mangement. Jeg elsker det aktive idrætsliv og er altid på farten. Også har jeg en forkærlighed for maoam slik, så ved du det hvis du vil gøre mig glad.

I år skal jeg være instruktør sammen med Naja på det nye ValbyMix, der bliver et blandet hold af vores tidligere hold i SSB og skønne unge mennesker fra Valby.
Peter Adrian Thordal-Torrado

Pia Lundfra 1986
Pia, 33 år. Danser med hjertet.

Jeg har undervist i flere sæsoner på Stepz danseskole i alt lige fra børnedans til jazz for voksne. Jeg har stået for danselinjen på Gunslevholm idrætsefterskole og er nu klar til at give tilbage til foreningslivet.

Jeg har danset professionelt i ind- og udland. Bland andet danset for Kenneth Bager, Anja Gaardbo COMA fester, Bang og Olufsen, Helen Dohlmann mm.

Mine timer er fyldt med god energi - både fra mig og fra musikken. Jeg underviser hver eneste barn/gymnast med hjertet. I mine timer vil jeg skubbe, inspirere og grine med jer.

Jeg glæder mig til at skulle være en del af ValbyIF-Gymnastik Som instruktør på TurboMix og Jazz III
Pia Lund

Sara Elisabeth Frimann Rasmussenfra 1996
Jeg hedder Sara Elisabeth, er 22 år gammel og bor i Valby.

Jeg har gået til gymnastik siden jeg var helt lille og er opvokset i en gymnastikfamilie. Jeg er en ivrig gymnast, der elsker det bevægelse og udtryk. Jeg har i 2016/2017 været et år på Gymnastikhøjskolen i Ollerup.

Jeg flyttede efterfølgende til København og tog STAGE uddannelsen på Copenhagen Dance Space.

Jeg har undervist foreningshold og DGI landsdelshold i Storstrømmen.
Jeg glæder mig til at være med til at bygge dette vigtige hold op, til samarbejdet med alle vores vilde og fede gæsteinstruktører og ikke mindst til at træne sammen med jer hver uge og se jer udvikle jer.

Jeg skal i år være instruktør på KBH MOVEO.
Sara Elisabeth Frimann Rasmussen

Sidsel Andersenfra 1990
Jeg hedder Sidsel og jeg har lavet gymnastik siden jeg var 8 år gammel, både spring og rytme.

I Nordjylland hvor jeg kommer fra, har jeg både trænet spring/rytme hold, rytme hold og 10-14 landsdelsjuniorhold mm. Selv har jeg gået på diverse lokalforeningshold, ungdoms- og landsdelshold og Nordjyllandsrephold.

Efter jeg flyttede til København for 7 år siden har jeg delt min opmærksomhed mellem både gymnastik og dans og har ikke undervist nogle hold siden jeg flyttede fra jylland!

Så nu glæder jeg mig VIRKELIG til at dele ud af en masse sjov, hård og spændende træning.

Jeg er uddannet fysioterapeut men læser lige nu videre på en kandidat.

Jeg skal i år være instruktør på Valby Springerne.
Sidsel Andersen

Søren Vintherfra 1972
Jeg hedder Søren og er far til et Valby IF barn.
Jeg synes det er sjovt at lege med en bold, og at give sig fuldt ud.
Fra jeg var 11-25 har jeg spillet fodbold i klub, og fritiden med vennerne handlede det om rugby ol. Jeg tænker, at jeg ikke er den eneste forældre der har stået og ventet på mit barn mens jeg tænkte, bare jeg kunne være med.

Vi har oprettet et boldhold, hvor vi forældre til VIF børn kan mødes og samtidigt dyrke lidt motion. Vi håber, I vil være med.

Jeg skal igen i år være holdleder på boldholdet.


Søren Vinther

Tina Kroghfra 1970
Jeg hedder Tina og har været fast instruktør på DSK siden 2010, hvor de startede som 2 årige.
Jeg har dyrket gymnastik siden jeg var barn, og har sidenhen været instruktør på div. børnehold, rep-hold og elitehold. Jeg er oprindelig uddannet lærer og har i en årrække været lærer på Gudenaadalens ungdomsskole. Sidenhen har jeg trådt andre sjove stier, men mit hjerte brænder stadig for efterskolelivet og uddannelse af unge mennesker.

Jeg bor sammen med min skønne datter Astrid og min søde mand.
Når jeg i min fritid ikke lige laver et par VIF-ting eller to, så passer jeg rigtig godt på alle de hjemløse nullermænd der ikke må bos hos jer og derfor bor hos mig:-)

DSK vil sammen med instruktørteamet og jeg få nogle udfordrende, overraskende og max sjove træningstimer.

Jeg skal igen i år være instruktør på DSK sammen med vores skønne team.
Tina Krogh

Trang Pham Carlslundfra 1982
Mit navn er Trang og jeg er mor til Theo og Anna.

Theo har tidligere gået på tumlingeholdet og snakker stadig meget om dette. Nu er tiden kommet til at Anna skal starte og vi tager derfor endnu et år med holdet.

Vi håber på at kunne give alle tumletroldene en rigtig god og spændende sæson med en masse redskabsbaner.

Jeg elsker at være fysisk aktiv og prøve nye udfordringer. Dette både i form af mine yngre dage med rytmisk gymnastik, men også min tid som oversergent i Hæren. Her igennem er jeg uddannet idrætsinstruktør og førstehjælpsinstruktør.

I år skal jeg igen være instruktør på Tumletroldene sammen med min mand Martin.
Trang Pham Carlslund

Viktoria Visborg Thunefra 2000
Jeg startede min gymnastiktid inden for konkurrencegymnastikken, hovedsageligt rytmisk sportsgymnastik- verden.

De sidste 5-6 år har jeg gået på forskellige opvisningshold, her i blandt minirep og repholdet i København.

Senest har jeg været ude og rejse med DGI Verdensholdet. Jeg elsker at nørde og fordybe mig, og jeg glæder mig super meget til at lære fra mig.

Jeg skal være gæsteinstruktør på Københavns Udtagede Piger og KBH MOVEO.
Viktoria Visborg Thune

Alma Andersen Hjertingfra 2004
Jeg hedder Alma og jeg har gået til akrobatik/springgymnastik i mange år, og har virkelig været glad for det.

Jeg har gennem de seneste 3 år væres hjælpetræner og Juniorinstruktør på bl.a. DSK og Raketterne. Jeg elsker at dele min glæde ved gymnastikken med andre.

Jeg skal i år være Juniorinstruktør på Stjernerne.
Alma Andersen Hjerting

Alma Cløigaard Bahnfra 2005
Jeg hedder Alma og siden jeg var fire år gammel, har jeg gået til akrobatik/springgymnastik, og i de sidste mange år har jeg været en del af Valby IF.

Jeg har lært nogle fede nye ting ved selv at gå til gymnastik, og jeg vil rigtig gerne som hjælpetræner give alt dette videre til andre børn.

Jeg skal være instruktør på Turbo Mix og Juniorinstruktør på DSK


Alma Cløigaard Bahn

Alma Dalsgaardfra 2006
Jeg hedder Alma, jeg går i 7 klasse og er 12 år gammel.

JEG ELSKER GYMNASTIK!

Jeg har gået til gymnastik siden jeg var jeg var 2 år. Fra jeg var 6-9 år boede jeg i Japan og gik til gymnastik der (hos en amerikansk klub der hed "I Can Gymnastics").

De sidste 2,5 år har jeg været medlem af Valby IF og sprunget med på Valby springene.

Jeg har været hjælpetræner i 2 år på henholdsvis Raketterne (5-7 år) og Spilopperne (4-6 år).

Jeg elsker at være hjælpetræner og lære andre ting jeg kan eller ved og i det hele taget bare at have det sjovt sammen.

Jeg glæder mig til i år at være hjælpetræner på Stjernerne.
Alma Dalsgaard

Alma Ludvigsen Ben Avrahamfra 2006
Jeg hedder Alma. Jeg er 13 år gammel og går i 7. klasse.

Jeg har gået til springgymnastik siden 2. klasse. Jeg har altid syntes det var sjovt at bevæge mig og lave gymnastik.

Jeg elsker at være sammen med vennerne og lave gymnastik, så jeg glæder mig til at være hjælpetræner i Valby IF.

I år skal jeg være minihjælpetræner i Valby IF - Gymnastik.
Alma Ludvigsen Ben Avraham

Andrea Schramm Toftfra 2004
Jeg hedder Andrea. Jeg har gået til gymnastik i 4 år. Jeg elsker det!

Jeg glæder mig hver gang jeg skal til gymnastik, og helt ærligt så tror jeg også det er det, det handler om. At glæde sig til at komme til sin sport. Og for mig er gymnastik den sport.

Det jeg elsker ved gymnastik er selfølgelig sporten men også de udforinger man får. Det er hårdt og sjovt på samme tid. Fedt!

Jeg har tidligere være hjælpetræner hos SSB og skal i år være hjælpetræner her i Valby.
Andrea Schramm Toft

Anna Pagh Pedersenfra 2006
Jeg hedder Anna og jeg har gået til gymnastik og dans i Valby IF - Gymnastik fra jeg var helt lille.

Jeg har været hjælpetræner sidste år, og jeg synes det er rigtig sjovt at lave gymnastik sammen med glade børn og hjælpe dem, der har behov for det.

Jeg glæder mig til at jeg i denne sæson skal være hjælpetræner på Turbomix.
Anna Pagh Pedersen

Astrid Dam Johannsenfra 2004
Mit Navn er Astrid, hende med det lidt kortere lyse hår. Jeg har været en del af Valby If de seneste 5-6 år, hvor jeg startede som gymnast. Jeg springer nu selv på Valbyspringerne er vild med at springe.

Jeg har gennem de seneste 3 år været hjælpetræner og juniorinstruktør på bl.a. DSK, TurboMix og MiniMix og jeg elsker at undervise både små og større børn.

I år er jeg klar som juniorinstruktør på Spring/Rytme tøserne og så snupper jeg lige et år mere på DSK.

Jeg er klar på hård træning med masser af sved på panden under mottoet

Piger er skabt til gymnastik og kan hvad de vil!
Astrid Dam Johannsen

Astrid Krogh Glödefra 2008
Jeg hedder Astrid og har gået til gymnastik siden jeg var 1 1/2 år i Valby IF-Gymnastik.

Jeg elsker at være nede i hallen, elsker at lave gymnastik og være med til opvisninger.

Når jeg ikke lige laver gymnastik eller hjælper mine forældre med VIF-ting går jeg til svømning og sang.

I år skal jeg være Mini-hjælpetræner på Tumlingerne og det glæder jeg mig rigtig meget til.
Astrid Krogh Glöde

Iben S. Olsenfra 2006
Jeg hedder Iben, jeg er 13 år gammel og jeg går i syvende klasse på Ålholm skole. Jeg går til svømning og trampolin.

Jeg har altid godt kunnet lide små børn og jeg var rigtig glad for at være hjælpetræner for de to til tre årige børn, sidste år.

I år skal jeg være hjælpetræner på Tumlingerne og det glæder jeg mig rigtig meget til.
Iben S. Olsen

Katrine Staudt Jeppesenfra 1981
Efter mange års gymnastikpause vender jeg nu tilbage til svedige sale og rodede redskabsrum!

Jeg er uddannet børnelæge (og er en stjerne til at sætte plaster på!), men i Valby IF har jeg mest tænkt mig at hjælpe med at bygge seje baner og lave sjove lege.

Hjemme har jeg en sød mand, en krammelysten kat og to søde piger på 5 og 7 - derudover har jeg lidt halvfærdig strik, ret meget ukrudt og en aldrig tom liste af projekter.

Mit næste store projekt er dog at være hjælpetræner på TurboMix 5-7!
Katrine Staudt Jeppesen

Lara Olivia Børresenfra 2007
Hej jeg hedder Lara jeg er tolv år gammel og går i 6. Klasse.

Jeg elsker gymnastik jeg syntes at det er rigtig sjovt og man lære rigtig meget. Jeg har gået til det i 2 år og skal starte på mit tredje.

Jeg underviser på Turbomix i år.
Lara Olivia Børresen

Madeleine Frandsenfra 2004
Mit navn er Madeline Frandsen, hende med det super lange mørke hår. Jeg har været en del af Valby IF - Gymnastik de seneste 5 år.

Jeg er tidligere TeamGym gymnast fra Hvidovre, men i de seneste år har jeg været fast inventar på Valbyspringerne.
Jeg har gennem de seneste 3 år været hjælpetræner og juniorinstruktør på bl.a. DSK, SpringKids, Raketterne, Minidance og Troldeunger.

I år er jeg klar som juniorinstruktør på Spring/Rytme tøserne og så snupper jeg lige et år mere på DSK.

Jeg er klar på fed hygge, høj humør og hård træning en kombination jeg elsker sammen med gymnasterne.
Madeleine Frandsen

Maja Howalt Andersenfra 2008
Jeg hedder Maja og elsker at gå til gymnastik.

Lige siden jeg var lille har jeg gået til gymnastik i DSK det er vildt sjovt at lære nye spring og bevæge sig så derfor besluttede jeg mig for at blive mini hjælpetræner sammen med min bedste veninde på Tumletroldene.

Jeg glæder mig til at lege med en masse små børn.
Maja Howalt Andersen

Meluka Kragh Sylvestfra 2006
Jeg hedder Meluka og er fra 2006,

Jeg elsker at lave gymnastik og være aktiv og har gået til gymnastik siden jeg var 2 år og har altid elsket det.
Jeg går selv på Valbyspringerne.

I år er jeg hjælpetræner på TurboMix. Det er jeg glad for, da jeg godt kan lide at være sammen med børn og lære dem at gøre gymnastik. Jeg er altid klar til hygge og god træning med børnene. Jeg er vant til at lege med min lillebror på 5 år, så det er meget naturligt for mig at være sammen med mindre børn.
Meluka Kragh Sylvest

Nilhan Zara Sarikurtfra 2005
Jeg hedder Nilhan, jeg er 13 år gammel og går i 8. klasse.

De sidste 3 år har jeg været hjælpetræner på Familieholdet i Valby IF.

Siden jeg var helt lille, har jeg elsket at bevæge mig og have det sjovt.

I år skal jeg være hjælpetræner på Tumlingerne, og jeg glæder mig meget til at have det sjovt med en masse søde børn.
Nilhan Zara Sarikurt

Sarah Carlslundfra 2008
Hej jeg heder Sarah. og går i 5.klasse jeg har gået til gymnastik siden at jeg var helt lille, og de sidste 5 år har jeg gået på DSK.

Jeg synes det er super sjovt at tumle og lave gymnastik med de mindre.
Jeg glæder mig være minihjælpetræner på Tumletroldene i år.
Sarah Carlslund

Vega Erlang Treebak fra 2006
Hej! Mit navn er Vega, jeg er 13 år gammel, og går i 7 klasse.

Jeg har gået til gymnastik siden jeg var 4 år. Først i ODK og de sidste mange år Valby IF. Og jeg glæder mig til et nyt år!

Jeg har været hjælpetræner i 2 år på Raketterne (5-7 år) og spilopperne (4-6 år) og nu skal jeg være hjælpetræner på stjernerne (7-9 år). Jeg glæder mig rigtigt meget til et nyt og hyggeligt år med jer allesammen!

Jeg træner selv på holdet Valby springerne.
Vega Erlang Treebak

Vilija Kornbyfra 2005
Hej mit navn er Vilija jeg har tidligere arbejdet som hjælpe træner i SSB idrætsforening.

Jeg har trænet børn fra 4-6 år og har nu været hjælpetræner i et helt år.

Jeg har været på to hjælpetræner kurser hvor jeg lærte at tage imod baglæns og forlænsspring, mini tramp og lært mange forskellige lege.

Jeg går selv til gymnastik og skal starte på ValbyMix.

I år skal jeg være hjælpetræner på Turbomix.
Vilija Kornby

Viola Gøtrikfra 2007
Hej mit navn er Viola. Jeg er 12 år gammel. Jeg går i 6. Klasse på Skolen På Grundtvigsvej.

Jeg elsker at dyrke springgymnastik, det er så sjovt og jeg har gået til det i 2 år og jeg skal starte på mit tredje år.

Jeg elsker at være sammen med mine venner og dyrke gymnastik i fritid.

I år skal jeg være hjælpetræner på Turbomix.
Viola Gøtrik

Wilma Wiltschut Olsenfra 2006
Hej mit navn er Wilma. Jeg er 13 år og går i 7 klasse på Ålholm skole i Valby.

Jeg elsker at dyrke spring gymnastik og har gået til det i 2 år, og har været hjælpetræner i 1 år. Udover spring gymnastik spiller jeg tennis i KB.

I min fritid elsker jeg at øve mig på vores trampolin i haven og hygge mig med mine veninder.

I år skal jeg være hjælpetræner på Stjernerne.
Wilma Wiltschut Olsen