Udprint denne side
Bestyrelsen i Valby Idrætsforening Kontakt Valby IF

Bestyrelsen er valgt på generalforsamlingen den 10. april 2016.

Du kan skrive direkte til bestyrelsen ved at trykke på "kontakt Valby IF".

Søren Vinther - Formandfra 1972
Jeg hedder Søren og er far til en pige, der går på Springkompaniet. Jeg startede et voksenhold op i sidste sæson (2016/17), for forældre der gerne vil røre sig sent om aftenen uden børn.
Jeg er medlem af bestyrelsen, fordi jeg finder arbejdet interessant og spændende, og gerne vil være med til at udvikle Valby IF til at være Valbys foretrukne idrætsforening.

Ansvarsområder: Formand
Søren Vinther

Michael Glöde - Kassererfra 1969
Jeg hedder Michael og privat er jeg gift med Tina og far til Astrid, der har gået til gymnastik i Valby IF de seneste 7 år. Jeg har været aktiv i Valby IF siden 2012 bl.a. som instruktør på De Seje Krudtugler. Jeg har tidligere været aktiv håndboldspiller på eliteplan og har en ungdomstræneruddannelse i håndbold og gymnastik.

Jeg er aktiv i Valby IF, primært fordi min datter går til gymnastik i foreningen, samt fordi det er en super oplevelse at se og deltage i udviklingen af børns motoriske evner og se glæden når de oplever at få succes.
Jeg er bankuddannet og ansat indenfor finanssektoren.

Ansvarsområder:
Kasserer og administrative forhold for foreningen
Sæsonplanlægningen
Michael Glöde

Henrik Olsen - Bestyrelsesmedlemfra 1966
Jeg hedder Henrik og er gift med Majbritt, vi har to dejlige piger. Hvor den mindste går på De Seje Krudtugler. Jeg er blevet medlem af bestyrelse her i 2017, fordi jeg meget gerne vil være med til at udvikle Valby IF. Da det er en super oplevelse, at se børns glæde når de oplever succes i træningen og ikke mindst til vores årlige opvisning.
I min daglig dag arbejder jeg med brandsikringsanlæg.

Ansvarsområder:
Sæsonplanlægning
Redskabsansvarlig
Kontakt til Vigerslev Alle skole
Henrik Olsen

Katrine Thorning - Bestyrelsesmedlemfra 1981
Jeg hedder Katrine Thorning. Privat er jeg gift med Peter, vi har tre piger. De to store piger på 8 år har gået til gymnastik i Valby IF de seneste 6 sæsoner på forskellige gymnastikhold. Jeg er med i Valby IF´s bestyrelse, da jeg synes, at det er vigtigt at dyrke det lokale fællesskab + jeg har en interesse for motorik og bevægelse hvilken effekt det kan have for især børns læring.

Ansvarsområder:
Instruktørkontakt
Nye instruktører
Kontakt til efterskoler, højskoler og uddannelsessteder
Katrine Thorning

Mona Carlslund - Bestyrelsesmedlemfra 1975
Jeg hedder Mona og er mor til en gymnast i Valby IF på 5. sæson.
Sidste år var jeg med til at starte VIF ForældreForening, nu kaldet ´VIF Supportere´ op, og valgte at træde ind i bestyrelsen ved sidste generalforsamling. Jeg ønsker fortsat at være med til at gøre en forskel for vores forening - vores fantastiske instruktører og energiske gymnaster. Jeg drives af fællesskabet og de oplevelser vi sammen har med gymnastikken og vores skønne VIF unger.

Ansvarsområder:
Instruktørkontakt
Instruktørdage
Sæsonplanlægning
Opvisning
Mona Carlslund

Pernille Howalt - Suppleantfra 1977
Jeg hedder Pernille og er forældre til to skønne VIF-gymnaster. Jeg har tidligere været med at til starte De Springende Rytmerotter og været instruktør på holdet i to år. Nu glæder jeg mig til at prøve kræfter med bestyrelsesarbejdet. Jeg er uddannet fotograf.

Ansvarsområder:
Uddannelse af instruktører - kursustilmeldinger
Facebook
Pernille Howalt

Steffen Leo Pedersen - Suppleantfra 1986
Jeg hedder Steffen og er gift med Therese. Sammen har vi to piger og en lille dreng. Vi var for år tilbage aktive på Powerfamilier, og nu går vores ældste datter på springkompagniet. Jeg er medlem af bestyrelsen i Valby IF, da jeg gerne vil støtte op om lokalsamfundet, og fordi jeg mener, at leg og motion er en essentiel ting i forhold til børns trivsel.

Ansvarsområder:
Hjemmeside
Førstehjælp
Div
Steffen Leo Pedersen

Trine Fich - Suppleantfra 1980
Jeg hedder Trine og er mor til to piger der går på hhv. Springkompagniet og Showkids. Selv har jeg været aktiv på holdet Powerfamilier tidligere. Jeg har i flere år set hvor stort et arbejde foreningens instruktører gør, og hvor meget de giver især børnene i foreningen. Det har inspireret mig til at involvere mig mere i foreningen, primært for at hjælpe og aflaste vores instruktører i deres arbejde hvor det er ønsket.

Ansvarsområder: VIF Supportere
Trine Fich

Login for bestyrelsen